CNN Türk hakkında koronavirüs iddiası! Muhabir ve kameramanlara skandal uygulama

CNN Türk'te 16 muhabir ve kameranın binaya girmelerinin yasaklandığı, otoparkta kurulan bir konteynerda tutularak dışarıdan haber bulmalarının istendiği ileri sürüldü.

CNN Türk hakkında koronavirüs iddiası! Muhabir ve kameramanlara skandal uygulama

CNN Türk haber merkezinde çalışan 16 muhabir ve kameramanın binaya girişlerinin yasaklandığı, zor koşullarda çalışmak zorunda bırakıldıkları ancak diğer çalışanların binaya girip çıkabildiği iddia edildi.

Medya Tava'nın haberine göre; binanın dışındaki otoparka kurulan konteynerda çalışmaları istenen muhabirlerin tuvalet ve yemekhane gibi ihtiyaçlarını karşılamaları için dahi binaya girişlerine izin verilmediği öne sürüldü.

Sokaklarda haber bulmaları istenen muhabirlere CNN Türk yöneticilerinin "Sizin etkileşim alanınızı kısıtlıyoruz" dedikleri öğrenildi. Demirören Medya Grubu'nun diğer medya kuruluşlarında muhabirlerin sokağa çıkmaları yasaklanırken, CNN Türk’ün seçtiği bu yol muhabirlerin tepkisini çekti.

10 gündür Coronavirus ile mücadele eden Türkiye’de CNN Türk sokakta haber takibi yapan muhabirlerine maske ve dezenfektan spreyi ise daha dün verdiği öğrenildi.

CNN Türk hakkında koronavirüs iddiası! Muhabir ve kameramanlara skandal uygulama - Resim : 1

Etiketler
Koronavirüs Türkiye CNN Türk Uygulama