Ekotürk TV'nin kadrosuna deneyimli isim

Türkiye’nin ekonomi televizyonu EkotürkTv ailesine katılan deneyimli isim Aslı Şeref Bosut oldu.

Ekotürk TV'nin kadrosuna deneyimli isim

Türkiye’nin ekonomi televizyonu EkotürkTv ailesine katılan deneyimli isim Aslı Şeref Bosut oldu.

Aslı Şeref Bosut kendi hazırladığı ve sunduğu Yönetim Katı programında iş dünyasının güçlü isimleri ile izleyicisini canlı yayında buluşturuyor.

Ekotürk TV'nin kadrosuna deneyimli isim - Resim : 1

Aslı Şeref Bosut kimdir?

NTV Cnbc-e Business ve Cnbc-e Business Woman, Cumhuriyet Gazetesi, TRT Haber Yayın’da çalıştı. Medya24/Haber24’de Haber Müdürlüğü ve Genel Yayın Müdürlüğü yaptı. Siyasi, güncel, yaşama dair makaleler yazdı, röportaj ve haberler yaptı.

İbrahim Yıldız zamanında Cumhuriyet gazetesinde çalışırken Hocalı Katliamı dosyası hazırladı ve Azeri milletvekilleri ile röportajlar yaptı.

Para Durumu’nda “Haberin devamı” başlıklı köşesinde okunup unutulan haberlerin devamında neler yaşandığını yazdı.

Çeşitli yayın kuruluşlarında sektörel dergiler çıkardı. Muhabirlikten genel yayın yönetmenliğine kadar gazetecilikte 18 yılı geride bırakan Bosut,Woman Tv’dekuruluşundan itibaren yer aldı. Kendi hazırlayıp sunduğu ArtıHayatlarprogramında başarılı isimleri konuk alarak izleyicisine sizin de birArtı’nız olsun mesajını verdi.

İstanbul Üniversitesi mezunudur. Öğrencilik yıllarında edebiyat dalında aldığı 40’a yakın Türkiye birinciliği bulunuyor. Atatürk konulu makalesinin birinci olması sonucu İstanbul Üniversitesi’ne başladığı sene Atatürkçü Düşünce Derneği’nden burs almıştır.

Kaynak: Medyaradar

Etiketler
Kadro Türkiye