Dilipak: Siyaset önderleri çok kötü örnek oluyor

Gerici Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak: "İmam ne yaparsa cemaat ne yapmaz ki, siyaset, medya, kanaat önderleri çok kötü örnek oluyor"

Dilipak: Siyaset önderleri çok kötü örnek oluyor

Gerici Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, siyaset, medya ve kanaat önderlerinin topluma kötü örnek olduğunu belirterek, "İmam ne yaparsa cemaat ne yapmaz ki, siyaset, medya, kanaat önderleri çok kötü örnek oluyor" görüşünü savundu.

Dilipak, "Düşünüyorum da, komşuluk, akrabalık ilişkileri yerle bir edildi. Ne kederler paylaşılıyor, ne de mutluluklar. Oysa yarın deprem olsa ne olur? Ya da bir kaos ortamı. Sanki herkes birbirinin boğazına sarılacak" ifadelerini kullandı.

Dilipak, "Suriyelilerin başına gelenlerin bizim de başımıza gelmemesi için aklımızı başımıza almamız gerekiyor. Ama dini, siyasi, ideolojik tartışmaların muhtevası, üslubu inanın insanı utandırıyor. Hani gavli leyyin diye bir şey vardı. Güzel söz ve hikmetle Hakkı söyleyecektik. Hani Taif’e giden Peygamber gibi olacaktık. Hani, o birileri ile tartışmayacak ve onlardan uzaklaşacaktık. Yalan söylemeyecek, dedikodu yapmayacak, iftira etmeyecek, alaya almayacak, küfretmeyecektik" diye yazdı.

Yazının devamı için tıklayın

Etiketler
Yeni Akit Akit gazetesi Abdurrahman Dilipak