Hangisi önde: Akşener mi İnce mi? Dikkat çeken yorum

24 Haziran seçimleri için geri sayım sürerken, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan muhalefetin en güçlü iki adayı Muharrem İnce ve Meral Akşener'i karşılaştırarak değerlendirdi.

Hangisi önde: Akşener mi İnce mi? Dikkat çeken yorum

Türkiye 24 Haziran'da sandık başına gitmeye hazırlanırken meydanlar da ısınmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP'nin adayı Muharrem İnce ve İYİ Parti lideri Meral Akşener seçim startını vererek meydanlara çıkmaya başladı.

Seçim için geri sayım sürerken anket şirketleri de her gün yeni bir araştırmasını yayınlıyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. Tura kalması durumunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk aday olmasına kesin gözüyle bakılırken, 'muhalefetin adayı kim olur?' sorusu en çok merak edilen konular arasında.

'MUHARREM İNCE ÇABUK YOL ALDI'

Ahmet Hakan "Muharrem İnce ile Meral Akşener arasındaki 7 fark" başlıklı bugünkü yazısında muhalefetin en güçlü adaylarını karşılaştırdı. Muharrem İnce'nin bir adım daha önde olduğunu savunan Hakan "Muharrem İnce geç başlayıp çabuk yol aldı gibi. Meral Akşener erken başlayıp azıcık geri kaldı gibi..." ifadelerini kullandı.

Etiketler
Meral Akşener Ahmet Hakan Hürriyet Muhalefet 24 Haziran