AKP'lilerin Erdoğan çarkı İsmail Saymaz, Gürkan Hacır ve Eren Erem'i bir buçuk dakika güldürdü

AKP'li milletvekilleri Erdoğan'ın onayladıkları kanun teklifini veto etmesi üzerine art arda teşekkür etti. AKP'lilerin tavrı Gürkan Hacır'ın sunduğu Eren Erdem, Barış Yarkadaş ve İsmail Saymaz'ın konuk olduğu programda dakikalarca gülünmesine neden oldu.

Termik santrallere baca takılmasını 2.5 yıl daha erteleyen kanun teklifi AKP ve MHP’lilerin oylarıyla kabul edilmişti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, filtresiz termik santrallere mevzuata uyum için 2.5 yıl daha süre veren torba yasanın 50. maddesini veto etti.

AKP’li vekiller, partilerinin genel başkanı Erdoğan’ın söz konusu teklifi veto etmesini minnettarlıkla karşıladı.

Meclis'teki oylamada evet diyen tüm vekiller Erdoğan'a veto ettiği için teşekkür etti. AKP'lilerin bu tavrı Halk TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Eren Erdem, Barış Yarkadaş ve İsmail Saymaz'ın konuk olduğu programda masaya yatırıldı.

Programda AKP’lilerin bu tavrıyla deyim yerindeyse dalga geçildi.Konu tartışılırken programdaki tüm konukların kahkaha atması dikkat çekti.

PEKİ CHP’NİN PROJESİ NE?

AKP’liler kendi hazırladıkları yasanın Erdoğan tarafından veto edilmesini memnuniyetle karşılarken CHP’nin bu konuda yaptığı önemli çalışmayı programın sonuna doğru Eren Erdem hatırlattı.

Eren Erdem “Balıkesir Milletvekilimiz Ahmet Akın, şu anda CHP’li 252 belediyede 1001 Çatı Projesi adı altında çatılara güneş panelleri koyarak enerji üretimi için olağanüstü bir çalışma yürütüyor. Yani termik santrallerle doğayı kirletmeyeceğiz, nükleer santrallerle geleceğimizi tehlikeye atmayacağız” dedi.

Etiketler
Eren Erdem İsmail Saymaz Barış Yarkadaş