İsmail Küçükkaya: Bu fotoğrafla Türkiye kazanır

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Dolmabahçe’deki Cumhurbaşkanlığı Ofisi’nde Genel Yayın Yönetmenleriyle bir araya geldi. Toplantıya Sözcü, Aydınlık ve Ulusal da davet edildi.

İsmail Küçükkaya: Bu fotoğrafla Türkiye kazanır

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Dolmabahçe’deki Cumhurbaşkanlığı Ofisi’nde Genel Yayın Yönetmenleriyle bir araya geldi. Gazeteci İsmail Küçükkaya toplantıyla Sözcü gazetesinin de çağrılmasını önemli bulduğunu belirtti.

Genel Yayın Yönetmenlerinin davet edildiği toplantıya, ilk kez Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz da katıldı. Sözcü gazetesinin yanı sıra Erdoğan'ın toplantısında Aydınlık gazetesi ve Ulusal Kanal da yer aldı. Aydınlık adına Tunç Akkoç, Ulusal Kanal adına ise Adnan Türkkan davet edildi.

KÜÇÜKKAYA: BENİM HOŞUMA GİTTİ

Fox TV'de yayınlanan Çalar Saat programının sunucusu İsmail Küçükkaya, Metin Yılmaz ve Cumhurbaşkanı'nın fotoğrafını göstererek, "Bu fotoğraf benim hoşuma gitti. Burada Türkiye’nin çok okunan gazeteleri olsun. SÖZCÜ olsun, Türkiye’nin en çok izlenen haber bültenleri olsun… Bundan sadece Türkiye kazanır. Bakın SÖZCÜ gazetesi dün Cumhurbaşkanlığı bilgilendirme toplantısına katılmış. Deneyimli gazeteci Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz oradaydı.” değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler
İsmail Küçükkaya Aydın Cumhurbaşkanlığı Türkiye