24 TV'den ayrılan ünlü ekran yüzünün yeni adresi belli oldu

24 TV'ten ayrıldığını duyuran ünlü ekran yüzünün yeni adresi belli oldu.

24 TV'den ayrılan ünlü ekran yüzünün yeni adresi belli oldu

Geçtiğimiz Ağustos ayında kanal 24 TV'deki kariyerine son veren deneyimli ekran yüzü Zeliha Saraç'ın yeni adresi Bloomberg HT oldu.

Ünlü sunucu, yeni kanalını sosyal medya hesabından duyurdu.

Saraç yaptığı açıklamada ''Yeni adresime beklerim, birbirinden değerli çalışma arkadaşlarım ile bir arada olmak çok sevindirici... ‬Görüşmek üzere.'' ifadelerini kullandı.

24 TV'den ayrılan ünlü ekran yüzünün yeni adresi belli oldu - Resim : 1

ZELİHA SARAÇ KİMDİR?

19 yıl önce medyaya adım atan Saraç ilk olarak Cnbce’de çalışmaya başladı. Daha sonra sırasıyla Tv8 , 24 Tv , KanalTürk ve 6NEWS’da başarılı programlar yaptı.

Trt Türk’te “Dünyanın Ekonomisi” adlı programı sundu.Eylül 2012'de Kanal 24'e transfer olan Saraç kanalda Ekonomi Müdürlüğü'nün yanısıra haftanın beş günü Analiz-Sentez isimli programın moderatörlüğünü yaptı.

Şubat 2017 tarihinde istifa ederek TVNET'e transfer oldu. Burada Ekonomi Müdürlüğü'nün yanısıra Kahve Molası ve Zeliha Saraç ile Para Politik programlarını sundu.

Saraç, TVNET'ten 4 ay sonra istifa ederek Show TV'ye geçti. Show TV'de Gece Hattı programını sunan Saraç Mayıs 2018'de 24 TV'ye dönüş yaptı ancak 2019'un ağustos ayında kanaldan ayrıldı.