Sözcü davası başladı: Gazetecilere yoğun destek

Sözcü gazetesi yazar ve çalışanlarının yargılandığı davanın karar duruşması bugün İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Gazetecilere destek için çok sayıda isim bir araya geldi.

Sözcü davası başladı: Gazetecilere yoğun destek

Sözcü gazetesi yazar ve çalışanlarının yargılandığı davanın karar duruşması bugün İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Sözcü gazetesi sahibi Burak Akbay ve 8 gazeteci için mahkemede karar verilmesi bekleniyor.

Yargılanan gazetecilere destek için çok sayıda isim bir araya geldi. Çağlayan Adliyesi 37. Ağır Ceza Mahkemesi önünde buluşanlar arasında yer alan CHP İstanbul eski milletvekili Barış Yarkadaş, "İki yıldır süren bu davanın adil bir kararla sonuçlanmasını ve arkadaşlarımızın beraat etmesini istiyoruz." dedi.

Duruşmaya destek için gelenler arasında, TGC Genel Sekreteri Sibel Güneş, TGS yöneticis Can Uğur, CHP'li vekiller; Gürsel Tekin, Erdoğan Toprak, Turan Aydoğan, Mahmut Tanal, Ünal Demirtaş, CHP'li eski vekiller Barış Yarkadaş ve Umut Oran, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, CHP'li Enis Berberoğlu, CHP eski il başkanı Cemal Canpolat, İstanbul Baro Başkanı Mehmet Durakoğlu, İBB Grup Başkanvekili Doğan Subaşı ve İBB eski Meclis üyesi Hüseyin Sağ yer aldı.

Duruşma başladı.

Etiketler
Sözcü davası Mahkeme