Halk Tv'den ayrılan Emlek'e Uğur Dündar'dan dikkat çeken destek

Halk TV Genel Koordinatörü Tuba Emlek de bugün sürpriz bir kararla kanaldan ayrıldığını duyurdu. Emlek'e Uğur Dündar'dan dikkat çeken bir destek geldi.

Halk Tv'den ayrılan Emlek'e Uğur Dündar'dan dikkat çeken destek

Gerçek Gündem - Halk Tv'de istifalar ve görevden almalar devam ediyor. Halk TV Genel Koordinatörü Tuba Emlek de bugün sürpriz bir kararla kanaldan ayrıldığını duyurdu. Emlek'e Uğur Dündar'dan dikkat çeken bir destek geldi.

Bugün sürpriz bir şekilde Halk TV'den ayrıldığını duyuran Tuba Emlek'e onlarca destek mesajı yağdı. O mesajlar arasında en dikkat çekenlerden biri de Uğur Dündar'ın mesajı oldu. Dündar, "Emeğinin değerini takdir edenlerin seni uzun süre işsiz bırakmayacaklarından eminim." paylaşımını yaptı.

Halk Tv'den ayrılan Emlek'e Uğur Dündar'dan dikkat çeken destek - Resim : 1

YENİ ADRES BİZİM TV Mİ OLACAK?

Halk TV'nin eski çalışanları Şaban Sevinç, Oya Lale Özan Arslan, Oktan Erdikmen, Semra Topçu ve Rahmi Aygün yeni kurulacak televizyon kanalı Bizim TV'de buluştu.

5 Ağustos'ta youtube üzerinden yayın yapan Bizim Tv'ye Uğur Dündar ve Barış Yarkadaş'ın da aralarında bulunduğu gazeteciler destek verecek. Dündar'ın yaptığı paylaşım "Emlek acaba Bizim Tv kadrosuna mı katılacak?" sorusuna yol açtı.

Etiketler
Halk TV Uğur Dündar