Acun Ilıcalı'dan flaş açıklama: 3 ortaklık teklifi aldık

Acun Ilıcalı, Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti'nin konuğu oldu. Ilıcalı yeni projelerinin yanı sıra merak edilenleri de anlattı.

Acun Ilıcalı'dan flaş açıklama: 3 ortaklık teklifi aldık

Acun Ilıcalı, yurt dışında açıldığı pazarları açıklarken Meksika, Macaristan, Romanya, Kolombiya ve ABD'yle çalıştığını, Almanya pazarına girmeye hazırlandığını söyledi.

tv8'den hisse satar mısın diye teklif geldiğini açıklayan Ilıcalı " Yurt dışı ve yurt içinden 3 teklif geldi. Onlar da ortak olmak istedi" dedi.


Star'da yüzde 30 ortaklığı olduğunu belirten Ilıcalı "Star'ın yönetiminin bana verileceği yönünde haberler çıktı ama bunlar doğru değil" diye konuştu.

Show TV dönemini de anlatan Acun Ilıcalı "Show TV batsaydı 50 milyon borçla ortada kalacaktım. O sırada TMSF el koydu Show TV'ye. Büyük bir gerilim yaşamadım. Allah öyle yaratmış herhalde. Batsak, eksi 50 milyon olsa, onu bunu satarız yine tekrar işimizi yaparız diye düşündüm" dedi.
tv8'de bir tek bu sezon para kazanamadığını belirten Ilıcalı, "Bir uçağım var, üç sürat teknem var, 12 tane motosikletim var, iki tane teknem var. Bir şeyden zevk aldığım için onu alırım." diye konuştu.


Athena Gökhan'ın muhalif tweet'ler atmasıyla da ilgili konuşan Acun Ilıcalı "Gökhan hep olduğu gibiydi, Gökhan hiç değişmedi. Gökhan her tarafı kucaklar. Gökhan hissettiğini yapan bir insan. O herkesi takdir edebilecek biri. Benim benle çalışan insanlara bir uyarı yapmam söz konusu olmaz. Neden aynı düşünelim ki, ayrı düşünelim. Hayata aynı bakmayalım, farklı bakalım. Bana insanların aynı şekilde düşünmeye zorlanması bana çok saçma geliyor. Niye aynı düşünüyoruz, koyun muyuz biz. Mühim olan sonunda hepimiz aynı masada yemek yiyebilelim" dedi.

"Kariyerimde yükselme dönemimde bana saldıran bana karşı kötü olan kişiler var" diyen Ilıcalı "Herkesle çalışırım, sadece bu tip insanlarla çalışmam. Süper hümanist bir insan değilim, iyiliği de unutmam kötülüğü de unutmam" şeklinde konuştu.

tv8 projeleriyle ilgili de konuşan ve Dr. House'un müjdesini veren Acun Ilıcalı başrol için kiminle görüştüğünü açıklamadı.

Yeni sezonda iki dizi olacağını söyleyen Ilıcalı, Alişan'ın ailelerle yarışacağı bir yarışma programı yapacağını da duyurdu.

Seda Sayan'la gündüz kuşağında olduklarını belirten Acun Ilıcalı, O Ses'e de Seda Sayan'ın devam edeceğini, jürinin değişmeyeceğini vurguladı.
Beyazıt'tan memnun musun sorusuna "Messi'yi transfer ettin memnun musun diye soruyorsun" yanıtını verdi. "Beyaz'la iyi bir kimya oluşturduğumuzu düşünüyorum" diyen Ilıcalı, "Beyaz Show yapmayacak ama önümüzdeki sezonun ikinci döneminde bir sürprizi olacak" dedi.


Yıldız Tilbe'ye göre bir proje yakalamamız lazım diyen Ilıcalı, "İleride jüride olabilir. bunlara tek başına karar vermiyorum. Beyin takımımız var. Net karar vermem, 7-8 kişiyiz. 8'de 8'se kesin yaparım, 8'de 4'se yapmıyorum. Yetenek Sizsiniz için aykırı bir jüri arayışındayım, program devam edecek" dedi.

Ilıcalı sık sık tişört giymesini ise "Ceketin, takım elbisenin içinde ölüyorum" diye açıkladı.
Ilıcalı kızları için ise "Hepsi birbirinden çok farklı 4 karakter" yorumunda bulunurken "Erkek çocuğu özlemin var mı?" sorusuna ise "Ben evladın hayırlısını versin diye düşünürüm. Erkekmiş kızmış bir konsantrasyonum yok" yanıtını verdi. "Yeniden baba olur musun?" sorusuna da "Kısmet" dedi.


Ilıcalı kızları için ise "Hepsi birbirinden çok farklı 4 karakter" yorumunda bulunurken "Erkek çocuğu özlemin var mı?" sorusuna ise "Ben evladın hayırlısını versin diye düşünürüm. Erkekmiş kızmış bir konsantrasyonum yok" yanıtını verdi. "Yeniden baba olur musun?" sorusuna da "Kısmet" dedi.

Nusret'in başarısını anlatmak için kelimelerin doğru seçilmesi gerektiğini belirten Ilıcalı "Nusret'i gördükçe ayrı motive oluyorum. Başarısı olağanüstü" diye konuştu.
Nusret'in başarısını anlatmak için kelimelerin doğru seçilmesi gerektiğini belirten Ilıcalı "Nusret'i gördükçe ayrı motive oluyorum. Başarısı olağanüstü" diye konuştu.

Mesut Özil'in düğünündeki dansıyla da ilgili de konuşan Acun Ilıcalı "İnsan kalitesi çok yüksek bir insan Mesut Özil, Arsenal'le sözleşmesi olan bir futbolcu, şu an için alamazsın ama bir dönem Fenerbahçe'de oynayacağını düşünüyorum. Türkiye onun içinde kalmış. Gelince gerçekten çok mutlu oluyor." dedi.


"Fenerbahçe'nin düşüşünün pozitife dönüşeceğini düşünüyorum" diyen Acun Ilıcalı, "Aziz Başkan'la da Ali Koç'la da aram iyi. Ali Koç'la jenerasyon olarak yakın olduğumuz daha yakınız. Dünyada hiçbir tasası olmayacak bir adamın bu kadar borcu olan bir kulübe başkan olup bu kadar sorumluluk alan bir adamın her şeyini ortaya koymasını görüp de kayıtsız kalamazdım. Ben de dışarıdan Fenerbahçe için elimden gelen her şeyi yaparım. Başkan olmak gibi düşüncem yok. Ben 10 sene sonra Ali Koç'u Fenerbahçe'ye başarı yaşatmış biri olarak görmeyi tercih ederim." diye konuştu.

Acun Ilıcalı, Cem Yılmaz'ın esprileri için "Cem Yılmaz'ın benimle ilgili şakalar yapması bana mutluluk verir. Bana bu espriler hiç batmaz" diye konuştu.
Acun Ilıcalı Arda Turan için ise "Hepimiz hata yapıyoruz. İnsanların hata yapması bence dünyanın en doğal şeyi. Arda da belli sebeplerden dolayı belli bir dönem moralinin bozukluğundan kaynaklanan hatalar yaptı. Bana sorarsan sağlık problemlerinden dolayı futboldan uzak kaldığı dönemde sorunlar yaşadı. Ama futbolcular iki gol atar her şey unutulur. Onun durumunu düzeltecek olan da kendisi. Arda'ya kariyeriyle ilgili laf söyleyenler de Barcelona'da kaç Türk futbolcu ilk 11'de oynamış bir baksınlar. Emre'nin Fenerbahçe'ye dönmesi nedeniyle çok mutluyum" dedi.




Etiketler
Acun Ilıcalı