Nagehan Alçı'dan 'yayını terk etme' açıklaması

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, dün Habertürk yayınını terk etmesinin ardından açıklama yaptı. Alçı yayını terk etmediğini öne sürdü.

İstanbul'daki seçim sürecinde yaptığı yorumlarla tepki çeken Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Habertürk ekranlarını apar topar terk etmesine garip bir açıklama yaptı.

Alçı, "Önce Habertürk yayını ile başladık, bir süre sonra söz verdiğim gibi Show TV’ye geçtim." dedi.

Ancak Alçı yayını terk ederken ne kendisi, ne programın sunucusu Didem Arslan ne de Fatih Altaylı buna ilişkin bir açıklama yapmadı.

Nagehan Alçı, ‘yayını terk etti’ haberlerine bugünkü köşesinden yanıt verdi. Alçı şu ifadeleri kullandı:

“Dün seçim sonuçlarını grubumuzun iki kanalı Habertürk TV ve Show TV’de yorumladım. Önce Habertürk yayını ile başladık, bir süre sonra söz verdiğim gibi Show TV’ye geçtim. Bazı takıntılı medya organları bunu sonuçları beğenmeyip yayını terk ettiğim şeklinde haber yapmışlar.

Buna yalnızca ‘pes’ diyorum. Çarpıtmanın da sınırı olmuyormuş… Sonuçları daha açıklanmadan tahmin eden ve aynı yayına bir süre sonra dönen ben değilmişim gibi yalanlarına devam ettiler. Ama bu seçim sonuçları, iki tarafta da böylesi radikal ve gerçeklerden kopuk medyanın miadını doldurduğuna işaret ediyor.”

Nagehan Alçı özellikle İmamoğlu ile 27 Mayıs’taki canlı yayında konuyu değiştirmeye çalıştığı soruları ile tepki çekmişti.

İmamoğlu, Alçı’nın Kürt seçmenler üzerinden sorduğu sorulara “Siz farklı bir gündem yaratmak istiyor olabilirsiniz. 3 milyon Kürt vatandaşımızın gündemi ne biliyor musunuz, adalet istiyorum diyor. Bana terörist demesinler diyor” yanıtı vermişti.

Etiketler
Nagehan Alçı Habertürk