Barış İnce'den Aktrollere: 'Geç kalan davayı yer :) yarış başladı'

Birgün gazetesi eski yöneticisi ve yazarı Barış İnce hakkındaki isnatlara karşı bugün ifade verdi. 'kacsaatoldunet' isimli hesabı yönettiği iddia edilen İnce, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Barış İnce'den Aktrollere: 'Geç kalan davayı yer :) yarış başladı'

Twitter'da 'kacsaatoldunet' adlı hesabı yönettiği belirtilen ve 'FETÖ propagandası yapmak' suçundan gözaltına alınan E.B, ilk ifadesinde söz konusu hesabı Birgün gazetesi eski yöneticisi ve yazarı Barış İnce’ye devrettiğini öne sürdü. İnce hakkında da soruşturma başlatıldı.

Almanya'ya kaçtığı iddia edilen Barış İnce, ülkeye döndü ve ifade verdi. Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Barış İnce şunları ifade etti;

"Adliyede ifademi verip çıktım. İsim karışıklığı anlaşıldı. özgürüm. Herhangi bir problem yok. "Tereddütsüz" destek olan herkese minnettarım şimdi sırada Sabah gazetesinden Atakan Irmak denen paralı askere, Ahabere, AA'ya dava açmak var. Hani Fuat Avni'ydim ben? O mahkemeye geleceksiniz ve o yüzünüzü göreceğim. Bu arada siz Aktroller! tweetini entrysini erken silen kazanır, geç kalan davayı yer :) yarış başladı!

Son sözüm 3 gündür ölü taklidi yapan dostlara. Taklidi bırakabilirsiniz gerçeğiniz bu. Okurlarıma, aileme, aynı fikirde olmasak da vicdanlı davranan gazetecilere, hamburgdan apar topar dönerken valizimi taşıyan yoldaşlara, için için merak eden herkese selam ederim." dedi.

Barış İnce'den Aktrollere: 'Geç kalan davayı yer :) yarış başladı' - Resim : 1

Etiketler
Birgün