Jennifer Aniston'ın babası öldü

"Friends" dizisinin oyuncusu Jennifer Aniston'ın babası John Aniston, kızının yaptığı açıklamaya göre geçtiğimiz hafta 11 Kasım'da 89 yaşında hayatını kaybetti.

Jennifer Aniston'ın babası öldü

Jennifer Aniston babasının ölümünü dün sosyal medya üzerinden duyurdu. "Canım babam... John Anthony Aniston" diye yazan Jennifer, "Sen tanıdığım en güzel insanlardan biriydin. Huzur içinde ve acı çekmeden gökyüzüne yükseldiğin için çok minnettarım. Hem de 11/11'de (11 Kasım)! Her zaman mükemmel bir zamanlaman vardı. Bu sayı benim için sonsuza kadar daha da büyük bir anlam taşıyacak" dedi.

Jennifer ayrıca Aniston'la birlikte çekilmiş çocukluk fotoğraflarını da paylaşarak, "Seni sonsuza kadar seveceğim" diye ekledi.

BAŞARILI BİR HAYAT GEÇİRDİ

24 Temmuz 1933'te Yunanistan'ın Girit adasında doğan baba Aniston, donanmaya katılmadan ve teğmen rütbesini kazanmadan önce Pennsylvania Eyalet Üniversitesi'ne devam etti. Oyunculuğa 1960'larda başladı ve 70'lerden itibaren pembe dizi dünyasının yinelenen yüzlerinden biri oldu.

Baba Aniston 1970 yılında "Days of Our Lives"a Dr. Eric Richards rolüyle katıldı. Daha sonra 80'lerde Victor Kiriakis karakteriyle pembe diziye geri döndü ve bu rolünü 2022'ye kadar sürdürdü. Ayrıca "Search for Tomorrow", "Journeyman" ve "The West Wing"de de rol aldı. Baba Aniston, bu yılın haziran ayında Pasadena Civic Center'da düzenlenen bir törenle "2022 Daytime Emmy Yaşam Boyu Başarı Ödülü" ile onurlandırıldı. Kendisi etkinliğe katılamadı ama Jennifer, babasını ve çalışmalarını onurlandırmak için katılımcılara sürpriz yaptı.