Seçkin Piriler, Kaan Tangöze'ye karşı koruma kararı aldırdı!

Eski eşi şarkıcı Kaan Tangöze'den çocuklarının önünde şiddet gördüğünü iddia ederek şikayetçi olan manken Seçkin Piriler'den yeni hamle geldi. Piriler, mahkemeye başvurarak eski eşine karşı koruma kararı aldırdı.

Seçkin Piriler, Kaan Tangöze'ye karşı koruma kararı aldırdı!

Geçtiğimiz hafta eski eşi Kaan Tangöze'den şiddet gördüğünü iddia eden Seçkin Piriler, mahkemeye başvurarak eski eşine karşı koruma kararı aldırdı.

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATMIŞTI

Eski eşi şarkıcı Kaan Tangöze'den çocuklarının önünde şiddet gördüğünü iddia ederek şikayetçi olan manken Seçkin Piriler'den yeni hamle geldi.

Seçkin Piriler, geçtiğimiz hafta eski eşi Kaan Tangöze'den şiddet gördüğünü iddia ederek karakola başvurmuştu.

Kaan Tangöze çok geçmeden yazılı açıklama yaptı ve Seçkin Piriler'in iddialarına "Dün akşamdan itibaren basın ve sosyal medyada eski eşimi darp ettiğime dair çıkan haberlerin hiçbiri gerçeği doğru yansıtmamaktadır. Bu karalama ve akıl almaz iftira karşısında, ben de kendisi hakkında hukuki süreci başlatmış bulunuyorum." açıklamasıyla karşılık verdi.

3 AY YANINA YAKLAŞAMAYACAK

İkili arasındaki sular bir türlü durulmadı. Seçkin Piriler, mahkemeye başvurarak eski eşine karşı koruma kararı aldırdı.

Kararı Seçkin Piriler'in avukatı Ayşegül Mermer duyurdu. Mahkeme kararına göre, Kaan Tangöze Seçkin Piriler'e 3 ay süre ile yaklaşamayacak.

Etiketler
Mahkeme Şiddet Seçkin Piriler