Kerimcan Durmaz: O kadar çok utanıyorum ki...

Müstehcen video yüzünden tepki toplayan Kerimcan Durmaz'dan yeni açıklama.

Kerimcan Durmaz: O kadar çok utanıyorum ki...

Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz'ın uçak tuvaletinde çektiği müstehcen videoyu, Instagram hesabından paylaşması tepki toplamıştı.

Kerimcan Durmaz, sosyal medyadan yayınladığı videoda, "Öncelikle beni takip eden, başta ailem olmak üzere bütün küçük kardeşlerimden, büyüklerimden ve böyle bir şeyi izlemek zorunda kalan herkesten çok özür diliyorum." ifadelerini kullandı.

"Kendimi o kadar mahcup hissediyorum ki"

Instagram'dan özür videosu yayınlayan durmaz şunları söyledi:

Günlerdir çok üzgünüm ve yaşadığım bu olayla alakalı birkaç şey söylemek istiyorum. Öncelikle beni takip eden, başta ailem olmak üzere bütün küçük kardeşlerimden, büyüklerimden ve böyle bir şeyi izlemek zorunda kalan herkesten çok özür diliyorum.

O kadar çok utanıyorum ve kendimi o kadar mahcup hissediyorum ki, ne diyeceğimi bilemiyorum. Yaşadığım bu talihsiz olaydan kendime çok ders çıkardım ve aslında aile kavramının ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anladım.

Dolayısıyla bundan sonraki hayatıma da çevremdeki herkese ve her şeye çok daha fazla dikkat ederek devam edeceğim. Tekrar herkesten çok çok özür diliyorum.

"Ben değilim" demişti

Kerimcan Durmaz, sosyal medya hesabından yapılan paylaşım sonrası iddia edilen görüntünün kendisine ait olmadığını ve uygunsuz içerikli bir videoyu avukatına iletmek isterken istemeden paylaşmış olduğunu açıklamıştı.

Büyük tepki çeken paylaşım sonrasında Türkiye'nin çeşitli yerlerinden Kerimcan Durmaz’ hakkında suç duyuruları yapılmıştı.

Etiketler
Kerimcan Durmaz - Mastürbasyon Kerimcan Durmaz