Vedat Milor’dan takipçisine sert yanıt: Sana ne hödük?

Türkiye'nin önde gelen gastronomi yazarlarından Vedat Milor, sonunda sosyal medyadan gelen 'garip' yorumlara kayıtsız kalamadı. Milor, bir kullanıcısının yorumuna "Sana ne hödük" cevabını verdi.

Vedat Milor’dan takipçisine sert yanıt: Sana ne hödük?

Hürriyet gazetesindeki ve Kafa dergisindeki köşe yazılarının yanı sıra sosyal medyada da sıklıkla gastronomiyle ilgili paylaşamlar yapan, hem yurt içinde hem de dışında yemek yediği mekanları takipçileriyle paylaşan Milor’un bu seferki adresi İtalya’ydı.

İtalya’nın Caianello Vecchio bölgesindeki Il Contadino Agriturismo isimli restoranı ziyaret eden Milor, Instagram’da yayınladığı videoda mekanın menüsü ve fiyatlara dair de paylaşımda bulundu. Çok sayıda kullanıcı açıklayıcı üslubu ve verdiği bilgiler, öneriler için Milor’a teşekkür ederken; bazıları da ünlü gastronomi yazarı ‘Avrupa sevicilik’ yapmakla ve ‘Türkiye’yi tanıtmamakla’ suçladı.

Vedat Milor’dan takipçisine sert yanıt: Sana ne hödük? - Resim : 1

Bir takipçisinin, “İtalya’nın türlüsünü reklam yapacağına Anadolu’yu dolaş da bizim türlüleri tanıt” demesi üzerine ise Milor, “Sana ne hödük” cevabını verdi. "Hödükten gelen hakaret iltifat sayılır" diye de ekleyen Milor, bir süre sonra yorumunlarını sildi.

Vedat Milor’dan takipçisine sert yanıt: Sana ne hödük? - Resim : 2

Öte yandan Milor, neden yurt içinden daha az paylaşım yaptığı yönünde saygı çerçevesi içinde sorulan ise şöyle yanıtladı:

“Türkiye’de değilim. Her gün oradan paylaşım yapmak için TV programım olmalı ve vaktimin önemli kısmını orada geçirmem lazım. Benden istediğiniz fiziksel imkansızlığa giriyor.”

Milor, paylaşımlarını yorumlara kapatması önerileri üzerine de şunları söyledi: “Bazen sizlerden yeni şeyler öğreniyor ve yazılarım için ilham alıyorum. Bu şansı kaybederim.”

Etiketler
Türkiye Vedat Milor