Söz dizisi 75. bölüm 1. fragmanı

Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Söz dizisinin 75. bölüm 1. fragmanı yayınlandı.

STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Söz dizisinin yeni bölümü 25 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlarda olacak.

Söz 74. bölüm 1. fragmanı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Konsoloslukta ölümle burun buruna gelen Yavuz’un yardımına Kopuk yetişir. Konsoloslukta sıkışıp kalan Kopuk ve Yavuz için bu işin içinden tek çıkış yolu vardır. Başkonsolosu da yanlarında götürmek…

Başkonsolos ’un kaçırılması yeni bir krize neden olur. Böyle bir uluslararası bir krizin eşiğindeyken anma etkinliklerine saldırı ihbarının alınması harekât merkezinde şok etkisi yaratır.

Nitrogliserin yüklü araç şehrin içinde ilerlerken Tim patlamayı engellemek için aracın peşine düşer. Tahribat gücü yüksek kimyasalı etkisiz hale getirmek isteyen Tim’i gerilim dolu anlar beklemektedir.

Tüm planları alt üst olan Dragan büyük bir hezimete uğramıştır. Ancak yenilgiyi kabullenmeye niyeti olmayan Dragan’ın son bir hain hamlesi daha olacaktır.

Eylem ve Fethi ani bir kararla hayatlarını birleştirmeye karar verirler. Mutlu haberi alan arkadaşları Derya’nın evinde toplanıp onlara güzel bir sürpriz hazırlar. Fakat Dragan’ın hain planı bu mutlu anları yok etmek üzerine kuruludur.