Kuzgun dizisi 6. bölüm ilk sahnesi

Kuzgun dizisinin yeni bölümünün ilk sahnesi yayınlandı.

Kuzgun dizisi 6. bölüm ilk sahnesi yayınlandı.

STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kuzgun dizisinin yeni bölümü 20 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlarda olacak.

Kuzgun dizisi 5. bölüm fragmanı

‘Kuzgun’u hayatından sil !’

Ay Yapım’ın Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve büyük ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un 6. Bölümünden ilk sahne yayınlandı. Meryem ile Dila’nın karşı karşıya oldukları sahnede Meryem, Kuzgun’u içine kirdiği kirli ve karanlık hayattan kurtarması için Dila’dan yardım istiyor.

Çaresizliğini dile getiren Meryem’i sükunetle dinleyen Dila, Meryem’in ‘Kuzgun’u hayatından sil’ isteği karşısında sarsılıyor. Meryem’in her bir sözünü kalbi sızlayarak dinleyen Dila’nın, nasıl bir karar alacağı ise büyük merak uyandırıyor.

Kuzgun’un 5. Bölümünde Neler Yaşandı ?

Babası Şeref’i Kuzgun’un vurduğunu öğrenen, Rıfat’ın da işin içinde olduğunu bilen Bora’nın ilk hamlesi, Kuzgun’u Dila’nın gönlünden düşürmeye çalışmak oldu.

Bora’nın, babasını öldürdüklerini bildiğini ve alttan altan kendisini ve Rıfat’ı Dila’nın önüne atmaya çalıştığını anlayan Kuzgun, Rıfat’ı uyardı. Kuzgun büyük bir kumar oynadı ve Rıfat’ın hayatını korumak için, Şeref’i veAyhan’ı kendisinin vurduğunu Dila’ya itiraf etti, suç aleti silahı da ona verdi.

Dila, Kuzgun’un doğruyu söyleyip söylemediğini babasına sordu. Rıfat, Kuzgun’u doğruladı. Dila, adalet ve Kuzgun arasında büyük bir ikilemde kaldı. Kuzgun’dan babasının yaşadıklarını ona da yaşatarak intikam almak isteyen Bora, Meryem’e tuzak kurdu ve onu alıkoydu.

Annesinden uzun süre haber alamayan Kumru ve Kartal, Kuzgun’un kapısına dayandı. Kumru, Kuzgun’dan öfkeyle hesap sordu ve annesini bulmasını istedi.Kuzgun önce oralı olmasa da Kumru’nun sözleri yüreğine işledi. Terzi Derviş’e akıl danıştı. Terzi Derviş, ona, Bora’nın oyununa gelmemesini ve Meryem’e kurtarmaya gitmemesini söyledi.

Büyük bir ikilemde kalan Kuzgun, sonunda Meryem’i kurtarmak üzere harekete geçti. Kuzgun, Meryem’i kurtarmaya gelirse, Meryem’i öldürecek olan Bora, Kuzgun’dan gelen bir mesaj ile şoke oldu.Bora, Meryem’i evine götürmeleri emrini verdi.

Bölüm finalinde ise, Kuzgun’un, Bora’nın evine girip, oradan gönderdiği konum ile, oğlu Atlas’ın yanında olduğunu ima ederek,Bora’yı köşeye sıkıştırdığı anlaşıldı. Bora eve geldiğinde Kuzgun’u Atlas’ın yanında buldu. Kuzgun, Bora’ya, babasını kendisinin vurduğunu söyleyerek büyük bir meydan okumada bulundu. Dila da, Şeref’i ve Ayhan’ı Kuzgun’un öldürdüğünü ispatlayan delillerle savcılığa gitti ve katilin kim olduğunu bildiğini söyledi.

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik ‘in paylaştığı ‘Kuzgun’un kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen,Ahmet Varlı, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler gibi önemli isimler yer alıyor.

‘Kuzgun’un yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş üstleniyor, yönetmenliğini Bahadır İnce yapıyor, senaryosunu da Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yazıyor.