Survivor’da bu hafta kim elendi?

Survivor’da Yunan takımından elenen isim belli oldu.

Survivor’da bu hafta kim elendi?

Survivor’ın son bölümünde Yunan takımından bir kişiyi adaya veda etti. Haftasonu oynanan iki dokunulmazlık oyununu da Türk takım kazandı. Yunan takımda yapılan oylamada Loulieta’nın ismi çıktı, bireysel dokunulmazlığı kazanan Ria, Vasilis Vasilikos’u, Nikos ise Spyros’u söyledi. Peki Survivor son bölümde kim elendi? İşte merak edilenler…

SURVİVOR’DA BU HAFTA ELENEN İSİM: LOULİETA

İLETİŞİM OYUNUNU KİMLER KAZANDI?

Sude: Kaan ile tartıştık. Elinde tencere ile geldi, şu tencereyi yıkasana dedi. Ben de sen yıka dedim.Varlığı bile beni rahatsız ediyor.

Kaan: Sude’ye bu tencereyi yıkasana dedim o de sen yıka dedi. O zaman sen odun taşı ben tencere yıkayım. Her işi biz yapıyoruz. Herkes yatsın biz burada herkesin işini yapalım. Bence herkes haddini bilmeli.

Murat: Survivor’ın ilk iletişim oyununa hoşgeldiniz. İletişim oyunu denince Survivor yarışmacılarının dopingi akla geliyor. Haftanın ödülü arkadaşlarınızın gönderdiği resimli mesajlarını okuyacak. Oyun tamamıyla reflesk oyunu, kadınlar kadınlarla erkekler erkeklerle. Kazanan yanına iki kişiyi alabilecek.

KADINLARDA; Kazanan Melisa, seçtiği isimler, Ecem ve Sude.
ERKEKLERDE; Kazanan Atakan, seçtiği isimler, Yusuf ve Kaan.

ACUN’DAN UYARI GELDİ: FAZLA TEHDİTVARİ KONUŞUYORSUN!

Atakan’ın “Aramızda yarışmamız hiç eğlenceli değil” deyince Bora “Öyle konuşmanız çok komik” diye tepki gösterince taraflar birbirine girdi. O anlar kameralara yansıdı.

Yusuf, Bora’ya “Sen hayatın boyunca sert bir kayaya denk gelmemişsin, bir gün ben sana çok kötü göstereceğim” diye tepki gösterdi.

Acun “Fazla tehditvari konuşuyorsun, ortada bir şey yok. Devamlı laf sokmaya çalışma” diye araya girdi.

Bora “Ben söyleyeceğimi söylüyorum zaten işinize bakın, hangi arkadaşımı seçeceğim diyor, sanki kimi seçeceği belli değil” dedi.

Atakan: Herkesi gerdiğimiz için özür dilerim. Biz kendi aramızda konuşurken Bora şaka gibisiniz deyip tepki gösterdi, bizimle dalga geçemez, zaten konuşmuyoruz.

Yusuf: Şartlar çok ağır tansiyonun yükselmesi normal. Bora, haydi Hikmet diye bağırdı ben de Atakan’ı destekledim. Atakan kazandıktan sonra ödüle sevinirken yalandan gülmeyin bari gibi sözler söyledi. Bora’nın huyu bu iğne batırıp sessiz kalıyor, yaptığı hoş değil.

Murat: Elle tutulur bir sebep yok. Rahatsız olduğunuz şeyleri söyleyin ve bu tekrarlanmasın.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? YENİ YARIŞMACI GELİYOR!

Acun: Bugün güzel bir ödül var. Heyecan verecek bir ödül. Kazanan takım pizza yiyip kola içecek.

Türkiye: 10 Yunanistan: 7

Acun: Yunan takıma Katerina Dalaka katılacak, Türk takımına da bir yarışmacı katılacak ileride açıklayacağız.

Sakis: Bugün eleme konseyimiz var. Yunan takımından bir kişinin veda edeceği zor bir konsey. İki takım da eşit. Şimdi bir 11 kişi kalacağız.

Yunan takımdan adaya veda eden isim: LOULİETA

Etiketler
Survivor