Prensesin gelinliğini görmenin bedeli açıklandı

İşadamı Jack Brooksbank ile evlenen Prenses Eugenie'nin gelinliği, mart ayında Windsor Kalesi'nde sergilenecek.

Prensesin gelinliğini görmenin bedeli açıklandı

İngiltere tahtının 8'nci sıradan varisi olan ve Kraliçe Elizabeth'in ikinci oğlunun büyük kızı olan Prenses Eugenie, geçtiğimiz yıl işadamı Jack Brooksbank ile Windsor Kalesi’ndeki St. George Şapeli’nde evlendi.

Ünlü tasarımcı Peter Pilotto imzalı, V kesim gelen sırt dekolteli bir gelinlik giydi. Gelin ayakkabısı olarak da tercihini Charlotte Olympia’dan yana kullanan Eugenie, duvak kullanmadı, sadece Kraliçe Elizabeth’in koleksiyonundan yakut taşlı bir taç taktı.

Zarafetiyle günlerce konuşulan Eugenie’nin gelinliği mart ayında Windsor Kalesi’nde sergilenecek. Giriş fiyatının 160 TL olduğu ‘A Royal Wedding: HRH Princess Eugenie and Mr Jack Brooksbank’ adlı özel bir sergide gelinlik dışında ayakkabıları ve Kraliçe II. Elizabeth’in koleksiyonundan ödünç aldığı Greville Emerald Kokoshnik Tiara adlı taç da görülebilecek. Üstelik zümrüt taç ilk kez halka açılacak.

Sözcü'de yer alan habere göre; sergide sadece Eugenie’nin gelinliği değil, eşi Jack’in damatlığı ve Londra Savile Row’daki Huntsman’da terziler tarafından özel olarak hazırlanan mavi yelek de sergilenecek.

1 Mart’ta başlaması beklenen sergi 22 Nisan’a kadar gezilebilecek. Biletler şu an satışta ve isteyen rezarvasyon da yaptırabiliyor…

Prensesin gelinliğini görmenin bedeli açıklandı - Resim : 1

Etiketler
sergi