18 yıllık evlilik bitti...'İhaneti gözlerimle gördüm'

MasterChef Somer Sivrioğlu’nun eşi Aslı Sivrioğlu boşanacaklarını açıkladı

18 yıllık evlilik bitti...'İhaneti gözlerimle gördüm'

MasterChef'in jüri üyesi Somer Sivrioğlu'nun Avustralya'da yaşayan ve iki çocuğunun annesi olan eşi Aslı Sivrioğlu'nu aynı medya kuruluşu altında çalışan bir program editörüyle aldattığını ortaya çıkmıştı. Yayınlanan bu haberinden ardından aldatılan taraflar ilk kez konuştu.

Sözcü gazetesinden Ömercan Altay'ın haberine göre TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef isimli programda jüri üyesi olan aşçı Somer Sivrioğlu’nun Avustralya’da yaşayan iki çocuğunun annesi ve 18 senelik eşi Aslı Sivrioğlu’nu programın editörlerinden biriyle aldattığını dün ortaya çıkarmıştık. Haberimizin ardından Somer Sivrioğlu ve MasterChef programında çalışan Pınar isimli editör kadının eski eşi aldatma olayının ardından sessizliğini bozdu.

İŞTE İKİLİNİN SAMİMİ GÖRÜNTÜLERİ…

Somer Sivrioğlu ve editör Pınar, bir programda mekanının özel hamburgerini anlatan Hazer Amani’nin arkasında samimi bir ortamda yemek yerken görüntülenmiş hatta onlara Somer Sivrioğlu’nun annesi Ülkü Hanım’ın da eşlik ettiği görülmüştü.

ÖĞRENİR ÖĞRENMEZ BOŞANDIM!

Somer Sivrioğlu’nun yasak ilişki yaşadığı Pınar isimli kadının eski eşi G.E: “Olayı öğrenir öğrenmez soluğu mahkeme kapasında aldım ve eski eşim Pınar Hanım ile 2018 senesinin Aralık ayında yollarımızı ayırdık. Benim için o defter artık kapandı. Adımın o şahıslarla anılmasını istemiyorum” ifadelerini kullandı.

AŞÇI SOMER SİVRİOĞLU’NUN EŞİ DE OLAYI DOĞRULADI

18 senelik eşi tarafından aldatılarak büyük hayal kırıklığı yaşayan Aslı Sivrioğlu, sosyal medya sayfasından bir mesaj paylaşarak yaşanan bu çirkin olayı doğruladı. Aslı Sivrioğlu, eşi Somer Sivrioğlu ile ilişkilerini bitirme kararı aldığını da duyurdu. İşte Sivrioğlu’nun o paylaşımı.

18 yıllık evlilik bitti...'İhaneti gözlerimle gördüm' - Resim : 1

Etiketler
MasterChef