Gözaltına alınan Chris Brown serbest

Tecavüz suçlamasıyla gözaltına alınan ABD'li rapçi Chris Brown serbest bırakıldı. Brown, dün Paris'te gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan Chris Brown serbest

Fransa’nın başkenti Paris’te tecavüz iddiasıyla gözaltına alınan ABD’li rap ve R&B şarkıcısı Chris Brown, sorgusu sonrası serbest bırakıldı. Paris Savcılığı’ndan yapılan açıklamada, Brown’nun herhangi bir kefalet ücreti ödemediği ve suçlamaları reddettiği belirtildi.

BBC’nin aktardığına göre, Brown ile ilgili soruşturmanın sürdüğü de belirtilirken, Brown’un avukatı Raphael Chiche ise ‘müvekkilinin masum olduğunu’ söyledi. Avukat Chiche, Brown’un, kendisine iftira atanlar aleyhine dava açmak istediğini de belirtti.

‘GECE KULÜBÜNDE TANIŞTIK’

Brown, dün, 24 yaşındaki bir kadının, şarkıcının 15 Ocak’ta Paris’te bir otelin suitinde kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etmesi üzerine iki kişiyle birlikte gözaltına alınmıştı.

Adı açıklanmayan kadının polise, ‘Brown’la kent merkezinde Champs-Élysées (Şanzelize) Bulvarı’nda bir gece kulübünde tanıştıklarını, daha sonra birlikte otele gittiklerini ve şarkıcının kendisine tecavüz ettiğini’ söylediği belirtilmişti. Brown’la birlikte gözaltına alınan diğer iki kişinin durumu ise bilinmiyor.

RİHANNA’YA SALDIRDIĞINI KABUL ETMİŞTİ

Chris Brown, 2009 yılında o dönem birlikte olduğu Barbadoslu şarkıcı Rihanna’ya aracında şiddet uyguladığını kabul etmişti. Brown’un bu davayla ilgili olarak, gözetim altında tutulmak koşuluyla şartlı tahliye süresi 2015 yılında sona ermişti. Amerikalı şarkıcı 2016 yılında da, polise kendisini silahla tehdit ettiğini söyleyen bir kadına saldırdığı şüphesiyle gözaltına alınmış, daha sonra serbest bırakılmıştı.

ABD’li rapçi Instagram hesabından suçlamayı yönelten kişinin yalan söylediğini belirten bir görsel paylaştı ve “Bu, bana, aileme ve kızıma karşı bir saygısızlıktır. Karakterime ve değer yargılarıma uymayan bir şey” açıklamasını yaptı.

Etiketler
Gözaltı Paris Tecavüz