Koray Avcı imaj yeniledi

2019 yılına sıra dışı bir değişimle karşılayan Koray Avcı, geçen akşam katıldığı bir ödül töreninde yeni imajıyla dikkat çekti.

Koray Avcı imaj yeniledi

Koray Avcı imaj değiştirdi. Saçlarını kestiren şarkıcı Engelsiz Yaşam Vakfı Yılın En İyileri Ödül Töreni'ne katıldı.

Basın mensuplarının karşısına geçen Koray Avcı kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

"42 derece ateşle yanıyorum, üç tane serum yedim. Büyük olasılıkla da buradan çıkınca hastaneye gideceğim" diyerek sözlerine başlayan şarkıcı, "Tüm bunlar bu gece buraya gelip engelli kardeşlerimize destek olmamamıza engel değil. Vaziyetimiz vazifemizin önüne geçemez. Her insan bir engelli adayıdır. Bunu asla unutmamak gerek" dedi.

Yeni imajı ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara yanıt veren Koray Avcı, "Geçen hafta bir ödül töreninde Türkan Şoray pozu vermiştim. Türkan Hanım aradı, 'Bu ülkeye iki Türkan fazla' dedi. Be nde 'Haklısınız' dedim. Kuaförüme gittim ve hemen Cüneyt Arkın tıraşı oldum. "

"Şaka tabi ki bu arkadaşlar. Biraz tazelenmek istedim, hepsi bu. Çok da kötü olduğunu düşünmüyorum. Bazen değişiklik iyi gelir insana" diyerek herkesi güldürmeyi başardı.

Koray Avcı imaj yeniledi - Resim : 1

Röportajın ardından törenin yapılacağı alana geçen Koray Avcı, 2019 yılının ilk ödülünü Engelsiz Yaşam Vakfı'ndan aldı.

2020 yılına kadar çok yoğun bir konser programının olduğunu dile getiren Avcı, programı el verdikçe sosyal yardım projelerinde de aktif olarak görev alacağının altını çizdi.