Merve Sevi ile Çalkan Algün boşandı

Oyuncu Merve Sevi, eşi Çalkan Algün’le evliliğinde yaşadığı krizi aşamadı. 6 ay önce evliliğini bitirmek için mahkemeye başvuran ancak kararından vazgeçen çift dün boşandı.

Merve Sevi ile Çalkan Algün boşandı

1.5 yıl önce spor eğitmeni Çalkan Algün’le nikâh masasına oturan Merve Sevi, boşandı.

Ünlü oyuncu ile eşi, geçtiğimiz aylarda sosyal medyada birbirlerini takipten çıkarmış, bunun üzerine ayrılık iddiaları basına yansımıştı.

İDDİALARI YALANLAMIŞLARDI

Sevi, o iddiaları “Ayrılık yok sadece Instagram sayfalarımızı kişisel kullanma kararı aldık” diyerek yalanlamıştı.Çift, boşanma haberini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Merve Sevi sosyal medya hesabı üzerinden avukatının açıklamasını yayınladı.

İşte o açıklama: Kamuoyuna saygıyla duyurulur; Müvekkilim Merve Sevi ile Çalkan Algün, aile bütünlüğünü olumsuz etkileyen taraflar arasındaki uyumsuzlukşar nedeni ile ortak hayatın sürdürülmesinde gerek toplumsal gerek taraflar açısından korunmaya değer bir yarar kalmadığı hususunda hem fikir kalarak, birbirlerini daha fazla yıpratmamak adına kurmuş oldukları evlilik birliğini anlaşmalı olarak sonlandırmaya karar vermişlerdir.

Tarafların bu ortak akrarı doğrultusunda; İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi nezdinde tarafımızca açılan anlaşmalı boşanma davasında Sayın Mahkemece 05.12.2018 tarihinde tarafların boşanmalarına karar verilmiştir. Bu hassas dönemde tarafların özel hayatlarının mahremiyetine göstereceğiniz saygı ve anlayış için teşekkür ederiz.

Merve Sevi ile dün boşanan Çalkan Algün, basın açıklaması yaptı. İşte Algün'ün açıklaması:

"Bugün basında hakkımda çıkan asılsız haberler üzerine bu açıklamayı yapmak durumda kaldım. Ben 16 yaşımdan bu yana kendi ayaklarımın üzerinde duran ve yaşadığım tüm olumsuzluklar karşısında dik bir duruş sergileyen adamım. Ancak son dönemde özel hayatım üzerinden bir algı operasyonu yürütüldüğünü üzülerek görüyorum. Bugüne denk kendime saygımdan konuşmamayı tercih ettim. Ne yazık ki ben sessiz kaldıkça hakkımdaki bahsi geçen konularla ilgili bu açıklamayı yapmayı mecbur bırakıldım. Hayatımda hiçbir zaman eski eşim Merve Sevi Hanıma ve herhangi kadına, erkeğe ve canlıya şiddet uygulamadım.

Bu çıkan haberler ve şiddetle ilgili Merve Hanım da kendi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapmıştı, şiddetin olmadığına dair... Ben hiçbir zaman evliliğimizle ilgili karşılıklı olarak ayrılmaya karar verdikten sonra bir şans istemedim. Evliliğimiz ikimize de zarar verdiğinde karar verip karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde ayrılma kararı aldık. Lütfen sizden ricam asılsız haberler yapmayınız. Anlayışınız için teşekkür ederim."

Etiketler
Mahkeme