Olay yaratacak iddia! 'Acun Ilıcalı ve Deren Talu'nun görüntüleri...'

Ünlü magazinci Burhan Akdağ, SuperHaber'den Safa Görkem Aktaş'a anlattı. Ani bir kararla herkesi şaşırtan, Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ayrılığı üzerine çarpıcı açıklamalar yapan Akdağ, Acun Ilıcalı ve Deren Talu'nun görüntülerinin olduğunu söyledi.

Olay yaratacak iddia! 'Acun Ilıcalı ve Deren Talu'nun görüntüleri...'

Ünlü magazinci Burhan Akdağ'ın röportajından ilgili kısım şöyle:

‘’ACUN ILICALI VE DEREN TALU’NUN GÖRÜNTÜLERİ VAR!’’

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ayrılığı hakkında sosyal medya hesabınız üzerinden yorumlar yaptınız. Ortaya atılan iddialar hakkında ne diyorsunuz?

Acun Ilıcalı’nın 1-1,5 ay önce Deren Talu ile birlikte olduklarını duymuştum. Duyuyorsunuz ama hiçbir şey yazamıyorsunuz tabii. Londra’dan bir arkadaşımın elinde Acun ve Deren’in birlikte fotoğrafları vardı. Fotoğrafları alamadım. Alsaydım iş başka olurdu. Fakat bu boşanma aniden gerçekleşince şüphem kalmadı. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Haberler doğru olmasa neden boşansınlar?

Fotoğrafları neden alamadınız?

Arkadaşımdan istedim ama fotoğrafları bana vermekten korktu. İsim vermeden yazabilirdim. Ancak elinde bir belge olmadan yazmak bana göre etik değil.

Bir de Şeyma Subaşı ve Çağatay Ulusoy iddiası var…

Açıkçası onu ben Twitter’dan öğrendim. Olabilir neden olmasın ki? Sonuçta Şeyma, eşi Acun’un böyle bir çapkınlık yaptığını duymuşsa ona nispet yapmak için böyle bir şey yapabileceğini düşünüyorum.

‘’Yaptıysa nispet yapmak için yapmıştır’’ diyorsunuz. Peki, bir kadın kocası tarafından aldatıldığını öğrendiğinde sesini çıkarmak yerine neden nispet yapmak için kocasını aldatsın ki?

Ben aldatıldığını anladığı an aldatan çok kadın tanıyorum… Bu camiada bu duruma çok rastlarsın. Aldatılıyorsa aldatır. İster sevgilisi olsun ister kocası. Hiç fark etmez.

Siz sosyal medya hesabınız üzerinden özellikle Şeyma Subaşı’nın umursamaz tavrını eleştirdiniz.

Mahkemeye gitmeden önce sabah kalkıyor, boğaza nazır bir günaydın fotoğrafı çektiriyor takipçileri için. Bilmiyor mu Şeyma Subaşı öğleden sonra mahkemesi olduğunu? Ya sen o gün mahkemeye gideceksin ve yıllarca evlenmek için çaba sarf ettiğin insandan ayrılacaksın! Hadi bunu geçtim… Mahkemeden sonra da hiçbir şey olmamış gibi sosyal medyadan paylaşım yapmaya devam ediyorsun. İnsan ‘’ben nerede hata yaptım acaba?’’ diye düşünür. Sen 1-2 gün sosyal medyada görünmesen milyonlarca takipçi seni bırakmayacak sonuçta. Yarın öbür gün ne olacağı belli olmaz. Aylık alacağın 125 bin TL nafaka da, yılda 4 seyahat de… Biz ne iş adamları gördük bir gecede tepe taklak oldular. Şeyma yarın öbür gün o parayı alamayabilir…

Etiketler
Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı