Eski Türkiye Güzeli Sevgi Can, Masterchef Türkiye'de ortaya çıktı

Masterchef Türkiye'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Ediz Hun ile karşılıklı oynayan, Türkiye Güzeli'nin Darülaceze'de kalması dikkat çekti.

Eski Türkiye Güzeli Sevgi Can, Masterchef Türkiye'de ortaya çıktı

tv8 ekranlarında yayınlanan programı Masterchef Türkiye'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Darülaceze'ye konuk olan MasterChef ekibi izleyenlere duygusal anlar yaşatacak. Fragmanda dikkat çeken detay eski Türkiye Güzeli Sevgi Can oldu. Can'ın, Darülaceze'de kaldığı ortaya çıktı.

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde duygusal anlar yaşanacak. Darülaceze'ye konuk olan MasterChef ekibi, şimdiden alkış topladı. Türkiye güzeli seçilen Sevgi Can, Aç Kurtlar filminde Yılmaz Güney ile rol almıştı. Daha sonra da Sen Bir Meleksin filminde rol almıştı.

Eski Türkiye Güzeli Sevgi Can, Masterchef Türkiye'de ortaya çıktı - Resim : 1

SEVGİ CAN DANLI KİMDİR?

Sevgi Can Danlı, 1950 yılının 14 Şubat günü Balıkesir Manyas'ta doğdu, 6 kardeşin en büyüğüydü. Babası eczacı annesi ev hanımıydı. Balıkesir'de 1953'te meydana gelen depremde bir oğullarını kaybeden aile, İstanbul'a göç etme kararı alarak, Mecidiyeköy'e yerleşti.

3 yaşındayken İstanbul ile tanışan Sevgi Can Danlı, ortaokulu Nişantaşı'nda okudu daha sonra Kadıköy Kız Lisesini kazandı. Lise son sınıfta okurken henüz 18 yaşındayken Hürriyet gazetesinin 1968'de düzenlediği güzellik yarışmasında birinci olan Danlı için şöhretin kapıları aralanmaya başladı.

Şöhret basamaklarını ilk olarak rol aldığı reklam filmleriyle tırmanmaya başlayan Danlı'ya Yeşilçam'ın kapıları ardına kadar açıldı ve dönemin en ünlü jönlerinden Yılmaz Güney ile iki filmde başrol oynadı. Ancak zorlu sinema koşullarının kendisine göre olmadığına karar veren Danlı, evlendi. Maddi sıkıntılar nedeniyle evliliğini sürdüremeyen Danlı, boşanarak Bağdat Caddesi'ne taşındı, Aksaray'da bir halı dükkanı açarak, ticarete atıldı.

Ancak genetik bir hastalık olan Huntington nedeniyle vücut fonksiyonlarını kaybetmesiyle tek başına hayatını idame ettiremediğini gören Danlı, Darülaceze'ye yerleşme kararı aldı.

Etiketler
MasterChef Türkiye MasterChef Türkiye