Hadise ile Mehmet Dinçerler’in boşanma davası tarihi belli oldu

Şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler boşanıyor. Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde görülen çekişmeli boşanma davasında çiftin anlaştığı ve cuma günü dinlenecek tanığın ardından boşanacağı öğrenildi.

Hadise ile Mehmet Dinçerler’in boşanma davası tarihi belli oldu

Hadise 30 Nisan’da evlendiği iş insanı Mehmet Dinçerler’den boşanmak için avukatı Hakan Öncel aracılığıyla Beykoz 2. Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Mehmet Dinçerler’in anlaşmalı boşanma davasına yanaşmadığı ve takı konusunda kriz çıkardığı ileri sürüldü. Bunun üzerine Hadise, “evlilik birliğinin sarsılması” nedeniyle boşanma davası açtı.

“SANAT HAYATINI KISITLADI”

Sözcü'de yer alan habere göre, avukat Hakan Öncel aracılığıyla mahkemeye sunulan dilekçede, Mehmet Dinçerler’in evlendikten kısa bir süre sonra davranışlarında değişmeler olduğu anlatıldı.

Dinçerler’in şarkıcı Hadise’nin sanat hayatına yönelik kıskançlıktan doğan kısıtlamalarda bulunmaya başladığı belirtilerek, ”Bu davranışlar zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır. Bu psikolojik baskılar müvekkilim Hadise’yi çok yıpratmış ve sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır” denildi.

TALEPTE BULUNMADI

Hadise ve Mehmet Dinçerler’in arasındaki uyumsuzluklar kendini belli etmeye başladığında ayrı yaşamaya başladıkları ve evlilikleri fiilen son bulduğu belirtilen dilekçede, ”Tarafların bundan böyle birlikte yaşamaları mümkün değildir” diye ifade edildi.

Hadise, hiçbir maddi manevi tazminat talebinde bulunmazken Mehmet Dinçerler’in düğünde takılan takı ve ziynet eşyalarının kendisine verilmesini istediği ortaya çıktı.

TANIK DİNLENECEK

Beykoz 2. Aile Mahkemesi’ne dava açan Hadise ve Mehmet Dinçerler’in boşanma tarihi de belli oldu. 30 Eylül Cuma günü saat 16.00’da dava görülecek.

Bir kişinin şahitlik edeceği boşanma davasında Hadise ve Mehmet Dinçerler’in katılıp katılmayacağı kesin değil. Tarafların boşanma şartlarında ise anlaştıkları öğrenildi.

Etiketler
Hadise Beykoz Mahkeme