Johnny Depp'in yeni sevgilisi ortaya çıktı!

Amber Heard’e açtığı karalama davasından zaferle ayrılan Amerikalı oyuncu Johnny Depp’in yeni sevgilisinin dava sürecinde kendisine destek olan avukat Joelle Rich olduğu ortaya çıktı.

Johnny Depp'in yeni sevgilisi ortaya çıktı!

ABD'li oyuncu Johnny Depp, Amber Heard'e açtığı karalama davasını kazandıktan sonra yeni film projeleri ve marka anlaşmalarıyla kariyerine hızlı bir dönüş yapmıştı. Page Six’in kaynaklarına göre, Depp özel hayatında da yeni bir sayfa açtı. İddialara göre, 59 yaşındaki oyuncu İngiliz avukat Joelle Rich ile birlikte.

Rich, altı hafta süren iftira davasında Depp’in yasal temsilcilerinden biri değildi. Ancak kendisi oyuncuyu The Sun gazetesine karşı açtığı davada temsil etmiş ve dava sürecinde destek amaçlı en az iki kere mahkemeye gelmişti.

Johnny Depp'in yeni sevgilisi ortaya çıktı! - Resim : 1
İki çocuk sahibi olan Rich’in evli olduğu ve şu sıralar boşanma aşamasında olduğu biliniyor. Oyuncunun adı, Amber Heard iftira davasında kendisini savunan Camille Vasquez sık sık ile anılmıştı. Ancak iddialar yalanlanmıştı. Vasquez “Temsil ettiğim insanları çok önemsiyorum ve ister istemez yakınlaşıyorsunuz” demişti.

Tüm dünyanın merakla takip ettiği ve yaklaşık 6 hafta süren davanın yakın zamanda, beyazperdeye taşınacağı paylaşılmıştı. "Hot Take: The Depp/Heard Trial” adını taşıyan film, Tubi adlı dijital platformda yayınlanacak. Days of Our Lives dizisiyle tanınan Mark Hapka, Depp’i canlandırırken Megan Davis, Heard’e hayat verecek.





Etiketler
Johnny Depp