Çağla Altunkaya Acun Ilıcalı’yı terk etti!

Survivor programının hem yapımcılığını hem sunuculuğunu üstlenen, medya patronu olarak anılan Acun Ilıcalı iki yıldır dolu dizgin aşk yaşadığı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile yollarını ayırdı. İşte ayrılığın perde arkası...

Çağla Altunkaya Acun Ilıcalı’yı terk etti!

Şeyma Subaşı ile ayrılığının ardından gönlünü 23 yaşındaki Çağla Ayça Altunkaya'ya kaptıran Ilıcalı iki yıldır sevgilisiyle dolu dizgin aşk yaşıyordu ki bomba iddia gündeme damga vurdu. Acun Ilıcalı ile uzun zamandır beraber olduğu Çağla Ayça Altunkaya hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Yaklaşık 2 yıla yakındır beraber olan çift ani bir kararla ayrılma kararı aldı.

Medyaradar'ın haberine göre en son Cedi Osman-Ebru Şahin düğününde görülen ikili bir daha yan yana görülmedi. Ilıcalı katıldığı davetlere Altunkaya'yı götürmeyince ayrılık iddiaları da ayuka çıktı. İlişkileri hakkında pek konuşmayan ikilinin ayrıldığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde eski eşi Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'nın bir paylaşımına yorum yapması da dikkatlerden kaçmamıştı.

Ilıcalı ile ortak kızları olan Melisa'nın fotoğrafına yorum yapan Subaşı, kalp emojisi göndererek eski kocasını hala takip ettiği göstermişti. Peki Acun Ilıcalı - Çağla Ayça Altunkaya ilişkisi Şeyma Subaşı yüzünden mi bitti? Merak edenler en çok bu sorunun cevabını aramaya başladı...

İddialara göre gittiği her yere Altunkaya ile giden Ilıcalı'nın, son zamanlarda yalnız gezmesi dikkat çekerken ayrılık kararının Altunkaya tarafından alındığı söyleniyor. Çağla Ayça Altunkaya, Esat Yontuç'un oğlunun doğum gününde yer almayınca Acun Ilıcalı ile aralarının açıldığı ve ayrılık kararı aldığı ortaya çıktı. Bardağı taşıran son damla ise Altunkaya'nın Ilıcalı'nın kızı Zeynep'in mezuniyet törenine de davet edilmemesi oldu. Altunkaya, Her davete tek giden Acun Ilıcalı'dan ayrılma kararı aldı.






Etiketler
Acun Ilıcalı Survivor