Davayı kaybetmişti; Amber Heard, kararın geri çekilmesi için mahkemeye başvurdu

Eski eşi Johnny Depp’in kendisine açtığı iftira davasını kaybeden Amber Heard, avukatlarının hazırladığı 43 sayfalık önerge ile kararın çekilmesi için mahkemeye başvuruda bulundu.

Davayı kaybetmişti; Amber Heard, kararın geri çekilmesi için mahkemeye başvurdu

Eski eşi ABD'li aktör Johnny Depp'in açtığı iftira davasını kaybeden oyuncu Amber Heard, verilen kararın iptali için mahkemeye başvurdu. Heard’ün avukatları, karalama davası sonucunda suçlu buunan Heard’ü temize çıkarmak için mahkemeye 43 sayfalık bir önerge sundu.

New York Post’un haberine göre, önergede Depp’in sunduğu kanıtların, davayı sonlandırmak ve Heard’ü suçlu göstermek için yeterli olmadığı belirtildi.

JÜRİLER YASAL YOLLARDAN SEÇİLMEDİ

Mahkemeye sunulan belgelerde, Depp’in karalama davası esnasında yalnızca iddialar üzerinden ilerlediği ortaya kondu. Heard’ün avukatları aynı zamanda 15 kişi jüri üyesinin yasal yollardan seçilmediğini de iddia etti.

The Guardian’a konuşan Depp’in temsilcisi Ben Chew, böyle bir hamleyi tahmin ettiklerini ama önergenin beklediklerinden daha uzun ve önemsiz olduğunu dile getirdi.

36 yaşındaki oyuncu, dava sonrası verdiği bir röportajda çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Oyuncu, Depp’in kendisine şiddet uyguladığını kanıtlayan dosyalar dolusu dolusu terapist notu olduğunu iddia etti.

Oyuncu, “Şiddet gördüğüm anları paylaştığım doktorumun elinde dosyalar dolusu not var” ifadesini kullandı. Heard’e göre, notlarda Depp’in kendisini duvara ittiğini ve ona öldürmekle tehdit ettiğini gösteren pek çok kanıt bulunuyor. Hakimin bu notları “söylenti” olarak nitelendirdiğini belirten oyuncu, doktorun notlarını kanıt olarak mahkemede sunamadığını dile getirdi.

"İFADEMİN ARKASINDAYIM"

Oyuncu, Today Show'a verdiği röportajda, evlilikleri esnasında fiziksel şiddet gördüğünü iddia etmesine rağmen Johnny Depp’i hala sevdiğini söylemişti. Sunucunun “Depp sana asla vurmadığını söyledi. Bu bir yalan mı?” sorusuna “Evet” cevabını veren oyuncu, “Ölene kadar ifademin her kelimesinin arkasında duracağım” dedi.

Etiketler
Johnny Depp Mahkeme