Amber Heard-Johnny Depp davasında Kate Moss ifade verdi: Kendim düştüm

Amber Heard-Johnny Depp arasındaki davada, ünlü aktörün eski sevgilisi Kate Moss ifade verdi.

Amber Heard-Johnny Depp davasında Kate Moss ifade verdi: Kendim düştüm

Amber Heard-Johnny Depp arasındaki 50 milyon dolarlık iftira davası altıncı haftasına girdi. Milyonlarca kişinin takip ettiği davada Johnny Depp'in eski sevgilisi Kate Moss ifade verdi.

Moss'un ifadeye çağrılma süreci, Heard'ün bir "dedikoduyu" mahkemede dile getirmesine dayanıyordu.

Amber Heard, ünlü model Moss'un Depp ile olan ilişkisi sırasında fiziksel şiddete uğradığını duyduğunu söyledi ve bunu mahkemede "Öyle bir dedikodu duydum, çok büyük bir dedikodu" diyerek ifade etmişti.

Dile getirilen dedikodu Depp'in Moss'u merdivenlerden attığı üzerineydi.

'MERDİVENLERDEN KAYIP BELİMİ İNCİTTİM'

BBC Türkçe'deki habere göre çarşamba günü video bağlantıyla ifade veren Moss, söz konusu olayda merdivenlerden kaydığını ve belini incittiğini söyledi. Ünlü İngiliz model, sonrasında o dönem birlikte olduğu Depp'in kendisini yatağa taşıdığını da anlattı.

Depp'in hukukçulardan oluşan takımı, Moss'u ifadeye çağırarak Heard'ün tanıklıklarının güvenilir olmadığını kanıtlamak amacındaydı.

Duruşmaların son haftasında Johnny Depp'in de bir kez daha ifade vermeye çağırılabileceği belirtiliyordu. Ancak Heard'ün avukatları bu kararlarından vazgeçti.

DEPP'E BÜYÜK DESTEK

Sosyal medya büyük oranda Depp'in yanında saf tutmuş durumda.

TikTok'ta #IStandWithAmberHeard (Amber Heard'ün yanındayım etiketi 2.4 milyon görüntüleme alırken, #JusticeForJohnnyDepp (Johnny Depp için adalet etiketi 6,8 milyar görüntüleme aldı.

Depp, Heard'ün kendisi hakkında yazdığı bir makalede kullandığı ifadeler nedeniyle dava açtı. Ünlü aktör bu makale yüzünden oyunculuk kariyerinin tehlikeye girdiğini savunuyor.

36 yaşındaki Heard, bu yazıda kendisini "ev içi şiddet kurbanlarını temsil eden bir toplumsal figür" olarak tanımlıyordu.

Depp, 2018 tarihli makalede ismi geçmese de bu yazı sonrası itibar kaybına uğradığını iddia etti ve eski eşinden 50 milyon dolar istedi.

Etiketler
Johnny Depp