Johnny Depp: Amber Heard'ün kavga sonrası yaralı fotoğrafları Photoshop'luydu

Johnny Depp'in avukatı, Amber Heard'ü, fotoğrafları Photoshop'layarak eski eşini, onu yaralamış gibi göstermeye çalışmakla suçladı.

Johnny Depp: Amber Heard'ün kavga sonrası yaralı fotoğrafları Photoshop'luydu

Johnny Depp ve Amber Heard'ün milyonlarca dolarlık iftira davasında Depp'in ekibi, Heard'ün ifadesinde açıklar bulmaya çalışırken Virginia'da yer alan Fairfax'teki mahkeme, önceki gün Aquaman filminin aktrisi ve Avukat Camille Vasquez arasındaki yoğun git gelleri dinledi.

Independent'in haberine göre Vasquez, Heard'ü "fotoğrafların üzerinde oynamakla" suçlarken, oyuncunun yüzü daha kırmızı görünsün diye bazı görüntülerin canlılığını artırdığını iddia etti.

Heard iddiaları reddederek ısrarla, "Hayır, fotoğraflara dokunmadım" dedi.

Mahkemeye, Heard'ün yüzünün Mayıs 2016'da çekilmiş iki farklı fotoğrafı gösterildi. Fotoğraflardan birindeki tonlar diğerinden daha açıktı.

"FARKLI IŞIKLARDA ÇEKİLDİ"

Heard ifadesinde fotoğrafları "farklı ışıklar altında" çektiğini söylerken bunlardan birinin gündüz, diğerinin ise gece çekildiğini düşündüğünü belirtti.

Heard ayrıca görüntülerden birinde makyaj aynasının ışığının da açık olduğuna inandığını ifade etti.

Depp'in avukatı devam ederek o gece çağrı üzerine çiftin evine gelen polis memurlarının ifadelerinde Heard'ün yüzünde belirgin bir yara görmediklerinin belirtildiğini öne sürdü.

Avukat, Heard'e polislerin ifadelerinin onun için "zorluk" yarattığını söyledi.

Etiketler
Johnny Depp Kavga