Arto'dan Bircan Bali'ye İstanbul Havalimanı hatırlatmalı İBB yanıtı

Arto ,sunucu Bircan Bali'nin İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle yaşananlarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni hedef göstermesine canlı yayında tepki gösterdi. Arto, Bali'ye İstanbul Havalimanı'nda yaşananları hatırlattı.

İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı sonrası çıkan tartışmalar magazin programlarına da yansıdı.

Beyaz TV'de yayınlanan magazin programı Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali ve Arto arasında İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı konuşulurken yaşanan gerilim ekranlara yansıdı.

Kar yağışı sonrası ortaya çıkan görüntüleri eleştiren Bircan Bali, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) kar çalışmalarının yetersiz olduğunu iddia etti ve iktidarın sorumluluklarını görmezden geldi.

Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan Bali, " "Biriken kar belediyenin sorumluluğu... Hani her şey çok güzel olacaktı. Ben hiçbir şeyin güzel olmadığını gördüğümüz görüntüler olunca bir dışarı çıkayım dedim. Çıktım arabamı bulamadım. Sayın İmamoğlu o kadar kaynak var ki... O kaynaklar nerede sormak istiyorum. Bir tuz ihalesine giremiyorsak kapatalım İstanbul'u" dedi.

"EN BÜYÜK HAVAALANI TRAFİĞE KAPALI"

Bali'nin açıklamalarına karşı çıkan Arto ise "Ona bakarsan şu an İstanbul'un en büyük havaalanı da şu an trafiğe kapalı" diyerek tepki gösterdi.

Bircan Bali ise Arto'nun sözleri ne diyeceğini bilemeyerek "Kar kış oldu ortalık mahvoldu ama balıkçıda kalkan yiyelim. Olur mu Başkan?" diyerek karşı çıktı.

Arto ise açıklamasında "Bu senkronize bir çalışma. Orası senin burası benim belediyem değil bu hepimizin Türkiye'si" yorumunda bulundu.

Arto ve Bircan Bali'nin gerilimi sosyal medyada da gündem oldu.

Etiketler
İstanbul İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Havalimanı