Arif Hür, Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya'nın bilinmeyenlerini anlattı

Gazeteci Arirf Hür ünlü oyuncu Binnur Kaya'nın meslek seçimi hakkında bilinmeyenleri yazdı.

Arif Hür, Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya'nın bilinmeyenlerini anlattı

Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya hakkında şok eden gerçek yıllar sonra ortaya çıktı.

Gazeteci Arif Hür, Binnur Kaya hakkında bilinmeyen o gerçeği açıkladı.

TV100'ün aktardığına göre Arif Hür'ün Binnur Kaya hakkında aktardıkları şöyle oldu:

"Son yılların en çok konuşulan oyuncularının başında hiç şüphesiz Binnur Kaya geliyor. Ekran önündeki inandırıcılığı, duruşu, mütevazılığı, samimiyeti ve örnek yaşantısıyla pek çok kesimin sevgisini kazanmayı başaran Binnur Kaya, meğerse istemeden bu denli popüler bir oyuncu olmuş...

19 Nisan 1972 yılında Ankara'da dünyaya gelen Binnur Kaya, küçük yaşlardan beri denize ve doğaya karşı büyük bir sevgi besliyormuş. Esas bomba şimdi geliyor... Kaya, lise yıllarında Okyanus Bilimci olmayı bile düşünmüş...

Kaya'yı, doğup büyüdüğü Ankara'dan İstanbul'a oyunculuk aşkı değil, deniz aşkı sürüklemiş. Ünlü oyuncu, gençliğinde İstanbul'da bir süre animatörlük de yapmış.

Daha sonra bir komşusunun tavsiyesiyle tiyatroya yönelen Kaya, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’ni kazanmış ve okulundan başarıyla mezun olmuş. Gerisi de çorap söküğü gibi gelmiş.

Arif Hür, Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya'nın bilinmeyenlerini anlattı - Resim : 1

Şunu da belirtmek isterim; Okyanus Bilimcisi olamamak Binnur Kaya'nın içinde ukde kalmış. Kaya, arkadaş ortamında sık sık espriyle karışık olarak bu durumdan dem vuruyormuş.

Bana kalırsa, Binnur Kaya iyi ki de Okyanus Bilimcisi olamamış. Yoksa onun gibi değerli bir şahsiyetin varlığından bihaber olacaktık..."


Etiketler
Seçim