Songül Karlı, ağlayarak anlatmıştı! Eski eşi tarafından dolandırılmasında yeni detaylar ortaya çıktı

Songül Karlı'nın kendisini milyonlarca lira dolandırdığını iddia ettiği eski eşi Metin Yüncü'nün de aralarında bulunduğu 3 kişi hakkında istenen cezalar belli oldu.

Songül Karlı, ağlayarak anlatmıştı! Eski eşi tarafından dolandırılmasında yeni detaylar ortaya çıktı

Ünlü sanatçı Songül Karlı'nın kendisini milyonlarca lira dolandırdığını iddia ettiği eski eşi Metin Yüncü'nün de aralarında bulunduğu 3 sanık hakkında 10'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Songül Karlı, eski eşi Metin Yüncü ve bununla bağlantılı iki kişi hakkında geçen yıl yaptığı suç duyurusu üzerine yürütülen soruşturma tamamlandı. Yüncü'nün eski eşi Songül Karlı'nın 27 milyon lira değerindeki arsasını ve otomobillerini satmakla suçlanıyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığında hazırlanan iddianamede, Karlı "müşteki" olarak yer alırken, 16 Aralık 2020'de Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan ve adli makamlarca serbest bırakılan Metin Yüncü, Barbaros A. ve Sezai T. "şüpheli" olarak yer aldı.

Başsavcılık tarafından onaylanan iddianameye göre, sanıkların her birinin "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 3'er yıldan 10'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmaları isteniyor.

İddianameyi kabul eden İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi, ilk duruşmanın 2022 yılının Ocak ayında yapılmasına karar verirken, tutuksuz sanıklar ile müşteki Karlı'ya tebligat gönderdi. (Hürriyet)

Etiketler
Songül Karlı