Cemal Can Canseven'den Barış Murat Yağcı'ya 'şampiyonluk' yanıtı

Barış Murat Yağcı, eski dostu Cemal Can Canseven hakkında, "Bir kere bile potaya girmedi. Benim kaç kere ismim çıktı. Halk sayesinde dokuz kez SMS birincisiydim. Gerçek bir ‘Survivor’ değil" sözleriyle gündeme geldi.

Cemal Can Canseven'den Barış Murat Yağcı'ya 'şampiyonluk' yanıtı

Survivor'daki dostluk bitti; Barış Murat Yağcı Survivor 2020 yarışmasının şampiyonu Cemal Can Canseven hakkında şoke eden sözler söyledi.

Barış Murat Yağcı "Her Şeye Rağmen" adlı kitabında Cemal Can'ı kastederek "Kazanan kişinin gerçek bir 'Survivor' olduğunu hiçbir zaman düşünmedim" sözleri tartışmalara bir yenisini daha ekledi.

Yağcı, kitabında "Çocuğu seviyorum ama benim omzumda kapsül parçalı, iki kırığım varken bununla ilgili ağlamıyordum. Ama o, omzunu parkurda bir yere sürtüyor ve ağlıyordu. Bazı şeyler ilginç geliyor" diyerek herkesi şaşırttı.

Yağcı, Cemal Can için ayrıca "Bir kere bile potaya girmedi. Benim kaç kere ismim çıktı. Halk sayesinde dokuz kez SMS birincisiydim. Gerçek bir ‘survivor’ değil ki" ifadelerini kullandı.

'NE BU TANTANA?'

Bu açıklamalara ise Cemal Can Canseven'den videolu bir yanıt geldi. Cemal Can, paylaşımıyla eski dostuna yanıt verdi. Canseven açıklamasında ,"Ne bu tantana? ben her şeyi söylemiştim zaten en başından" dedi.

Cemal Can Canseven'den Barış Murat Yağcı'ya 'şampiyonluk' yanıtı - Resim : 1

Barış Murat Yağcı, Survivor 2020'de Cemal Can Canseven'in ardından ikinci olmuştu. Yağcı ile Canseven'in bir süredir küs oldukları da iddia ediliyordu.

ÇOK YAKIN ARKADAŞLARDI

'Survivor' yarışmasında Nisa Bölükbaşı ile çok yakın arkadaş olan Canseven'in program bittikten sonra Nisa ile görüşmemesi tartışma konusu olmuştu.

Etiketler
Survivor