Hakan Taşıyan'dan iyi haber

Ankara Şehir Hastanesi’nde yaklaşık 4 aydır tedavi gören ünlü şarkıcı Hakan Taşıyan sağlığına kavuşabilmek için karaciğer nakli bekliyordu. Hakan Taşıyan için uygun donör bulundu.

Hakan Taşıyan'dan iyi haber

Ankara’da yaşayan Hakan Taşıyan, yaklaşık bir yıl önce yaşadığı rahatsızlık sonrası özel bir hastaneye kaldırıldı. Ünlü şarkıcı, tedavisinin ardından taburcu edildi. Ancak dört ay önce tekrar rahatsızlanan Hakan Taşıyan, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Burada yapılan tetkiklerin ardından Ankara Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Bir süredir durumu kritik olan ve donör arayan Taşıyan için uygun donör bulundu.

Taşıyan'ın sosyal medya hesabından şu açıklama yapıldı:

"Değerli doktorlarımızın aranan donörün bulunması haberini vermesiyle birlikte, büyük bir sevinç yaşadık. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ndeki doktorlarımız, yaptıkları tektikler neticesinde donörün uyumlu olduğunu belirterek akşam üzeri 16.00 civarı karaciğer nakil ameliyatına başlamışlardır. Şu anda ameliyat süreci devam etmektedir...

Bu süreçte dualarıyla ve canı gönülden çığ gibi büyüyen sevgileriyle yanımızda olan tüm Hakan Taşıyan sevenlerinin ve gönül dostlarının dualarını bekliyoruz. Ameliyat süreci sonrasında tekrar bilgilendirme yapılacaktır."

Etiketler
Ordu Ankara Hastane