Mehmet Ali Erbil'den sevindiren haber! Yasmin Erbil paylaştı

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar çiftinin kızı Yasmin Erbil'in doğum gününde sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Mehmet Ali Erbil'in ayağa kalktığı görüldü.

Mehmet Ali Erbil'den sevindiren haber! Yasmin Erbil paylaştı

Kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden ve kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisi görmeye başlayan şovmen Mehmet Ali Erbil (63) kızı Yasmin Erbil’in doğum gününde eski eşi Nergis Kumbasar'la birlikte ayakta mutluluk pozu verdi.

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar çiftinin kızı Yasmin Erbil 25 yaşına bastı. Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin ve eski eşi Nergis Kumbasar ile mutluluk pozları verdi.

Mehmet Ali Erbil, ilk kez ayağa kalktığı pozu yayınlayarak kızı Yasmin Erbil'in doğum gününü, "Bugün benim prensesim doğmuş" notuyla kutladı.

Yasmin Erbil de kendi sayfasından "Çok şükür" mesajını yayınladı.

Kızı Sezin Erbil, sosyal medya hesabından babasının fotoğrafını paylaşıp, 'Ve işte her şeyim. Çok soruyordunuz, sizin için biraz önce çekilmiş son hali. Ayrıca şimdi söylemiyorum çok yakında büyük sürpriz var' notunu düşmüştü.

63 yaşındaki şovmen, 235 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra verdiği röportajda, "Türkiye'nin dört bir yanından insanlar dua etmeye gelmişler. Fizik tedavi sürecinde tembel davranıyorum. Doktorlar yüzde 99 ihtimalle yürüyeceğimi söylediler. Kaçış sendromu hastalığı Türkiye'de iki kişide var, biri benim" demişti.

Etiketler
Mehmet Ali Erbil Erbil