Mustafa Topaloğlu: 'Mahsun iyidir, Alişan bir vefalı bir vefasız'

Seher Kılıç'ın sunduğu Ali Eyüboğlu'nun haftanın magazin olaylarını yorumladığı Magazin Noteri'ne katılan Mustafa Topaloğlu samimi açıklamalarda bulundu.

Mustafa Topaloğlu: 'Mahsun iyidir, Alişan bir vefalı bir vefasız'

Sanatçı klibinde oynattığı dansçıları otel parasını ödeyemediği için evinde misafir etmek zorunda kaldığı iddiasına 'Yeğenim Bülent'e espri yapmıştım o da ciddiye almış.' şeklinde yanıt verdi.

'İBRAHİM TATLISES VE MAHSUN KIRMIZIGÜL SÜREKLİ YARIŞ HALİNDEYDİLER'

Mustafa Topaloğlu, aynı zamanda Magazin Noteri canlı yayınında Nokta Müzik ve Prestij Müzik sürecini anlattı. Sanatçının sanatçı patronu olmaz düşüncesiyle Nokta Müzik Şirketi'nde hep arka planda durduğunu belirten Mustafa Topaloğlu, ‘Şirkette İbrahim Tatlıses ile Mahsun Kırmızıgül birbirleriyle sürekli yarış halindeydiler.’ dedi.

Nokta Müzik’ten sonra Prestij Müzik sürecinden bahseden Topaloğlu, önemli itiraflarda bulundu. Kendisi rıza göstermemesine rağmen, Amerika’dayken, İbrahim Tatlıses ve Mahsun Kırmızıgül'ün Prestij Müzik'e akıllı bir bina almak üzere Emlak Bankasından 3,5 Milyon dolar kredi aldığını fakat o dönemdeki devalüasyondan dolayı mevcut borcun 7 Milyon dolar olduğunu belirtti.

'MAHSUN İYİDİR, ALİŞAN BİR VEFALI BİR VEFASIZ'

Magazin Noteri canlı yayınında sohbete devam eden Topaloğlu, Seher Kılıç'ın 'Ekibin içinde en vefalısı ve en vefasızı kimdi?' sorusuna 'Mahsun iyidir, Alişan bir vefalı bir vefasız' cevabını verdi.

Topaloğlu ayrıca Pandemi döneminde evde vaktinin nasıl geçtiğini, Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki gerginlik konusunda neler düşündüğünü de dile getirdi.

Etiketler
Alişan