Oyuncu Burcu Özberk’in havada akrobasi heyecanı

Oyuncu Burcu Özberk, Red Bull sporcusu ve akrobasi pilotu Dario Costa’nın uçağında co-pilotluk yaptı. Hız ve dengeyi akrobatik uçuşlarıyla birleştiren İtalyan pilot Costa, test uçuşunda İstanbul Hezarfen Havalimanı’nda unutulmaz bir şova imza attı.

Oyuncu Burcu Özberk’in havada akrobasi heyecanı

Red Bull Sky Tour kapsamında Türkiye’yi baştanbaşa dolaşarak gösterilere imza atan Dario Costa, en son ünlü oyuncu Burcu Özberk’i co-pilot koltuğunda konuk etti. İstanbul Hezarfen Havalimanı’nda test uçuşu gerçekleştiren deneyimli pilot, İstanbul semalarını Özberk ile birlikte akrobasi yaparak turladı. Dario Costa ile Burcu Özberk’in eğlenceli ve heyecan dolu anları kameralara yansıdı.

'Son anına kadar pişman olmadım'

Hız ve dengeyi akrobatik uçuşlarıyla birleştiren İtalyan pilotla birlikte benzersiz bir deneyim yaşayan oyuncu Özberk, yaşadığı heyecanı şu sözlerle anlattı:

“Kelimenin tam anlamıyla ayaklarım yerden kesildi. Red Bull’dan bana böyle bir teklif geldiğinde hiç düşünmeden ‘Evet’ dedim. İyi ki de öyle yapmışım. Böyle bir heyecan yaşadığım için çok mutluyum. Kendimi Dario’nun yönettiği uçakta öyle güvende hissettim ki. Başta biraz korktuğumu kabul etmeliyim ama indiğimizde yeni bir tur daha atabilmek için sabırsızlandığımı belirtmeliyim.”

Etiketler
İtalya