Alyssa Milano koronavirüse yakalandığını açıkladı

ABD'li ünlü oyuncu Alyssa Milano, koronavirüse yakalandığını açıkladı. Tüm belirtileri göstermesine rağmen testlerinin negatif çıktığını söyleyen oyuncu, "Öleceğimi düşündüm" dedi.

Alyssa Milano koronavirüse yakalandığını açıkladı

Koronavirüs salgını tüm düyayı etkilemeye devam ederken, birçok ünlü isim de hastalıkla mücadele etti. Bu isimler arasına son olarak ABD’li ünlü oyuncu Alyssa Milano katıldı.

47 yaşındaki Milano, corona virüse yakalandığını ilk kez açıkladı. Mart ayında hastalık belirtileri göstermeye başlayan oyuncu, buna karşın yapılan iki testte de sonuçlarının negatif çıktığını söyledi.

Nisan ayına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Milano, “Bu 2 Nisan’da iki haftadır hasta olan ben. Daha önce hiç bu kadar hasta olmamıştım. Her yerim ağrıyor, koku alamıyordum. Göğsüme bir fil oturmuş gibi hissediyor ve nefes alamıyordum. İki haftada dört kilo verdim. Ateşim vardı ve baş ağrıları dayanılmazdı” ifadelerini kullandı.

Testleri negatif çıksa da belirtileri uzun süre yaşayan Alyssa Milano, dört ay sonra antikor testi yaptırmaya karar verdi. Sonuçları takipçileriyle paylaşan Milano, “Antikor testlerim pozitif çıktı. Covid-19 geçirmişim” dedi.

Etiketler
Milan