Serdar Ortaç'tan yıllar sonra gelen Tarkan itirafı: Söylediklerimden utanıyorum

Serdar Ortaç, Jülide Ateş'in sunduğu '40' programına konuk oldu. Ortaç, 2011 yılında Kral Tv Ödül Töreni'ne katılmayan sanatçı Tarkan'ı eleştirdiği sözlerinden dolayı pişmanlık duyduğunu söyledi.

Serdar Ortaç'tan yıllar sonra gelen Tarkan itirafı: Söylediklerimden utanıyorum

Haber Global'de yayınlanan Jülide Ateş'in sunduğu '40' programına konuk olan şarkıcı Serdar Ortaç Megastar Tarkan ile ilgili bir soruya samimi cevap verdi.

Ortaç'ın Jülide Ateş'in sorduğu soruya verdiği yanı şöyle:

- 2011 yılında Kral Tv Ödül Töreni’ne katılıyorsun, Tarkan’ın kulisten ödülünü almaya gelmemesini eleştiriyorsun diyorsun ki “Popstarlık oyunları nereye kadar?” Ardından da Tarkan’ın uyuşturucu operasyonu oluyor, buna da eleştiri getiriyorsun diyorsun ki “İstediğin kadar star ol, devletin 2 dudağının arasına bakar senin starlığın diye…” Tarkan’ı star olarak görmüyor musun?

“Kesinlikle megastar Tarkan. 10 sene önce, 40 yaşındayım, yetişkinim de yani! Bunu demiş miyim kesin? Sana güvenirim Jülide. Devletin 2 dudağının arasında lafını kabul edebilirim, baya Tarkan’ı gömmüşüm burada!

Şu an utanıyorum, büyük pişmanım şu an. Ama devletin 2 dudağının arasındadır her şey orası doğru. Tarkan’ı star olarak görüyorum, megastar bence. Orada dediğimden de utanıyorum."

Etiketler
Serdar Ortaç Tarkan