İletişim ödülünü kazanan Cemal Can ile Danla Bilic arasında duygusal konuşma

Haftanın en önemli ödüllerinden olan iletişim ödülünde bu akşam kıyasıya bir mücadele vardı. İletişim ödülünü kazanan Cemal Can ile Danla Bilic arasında duygusal konuşma yaşandı.

İletişim ödülünü kazanan Cemal Can ile Danla Bilic arasında duygusal konuşma

Haftanın en önemli ödüllerinden olan iletişim ödülünde bu akşam kıyasıya bir mücadele vardı.

İki takım yarışmacıları da iletişimi kazanabilmek için parkurlarda var gücüyle mücadele etti. Acun Ilıcalı, Survivor’da bu akşam Ünlüler takımının kazanması durumunda WhatsApp uygulamasından yarışmacıların 5 arkadaşıyla grup kurarak 10 dakika sohbet edebileceğini açıkladı.

Gönüllülerin kazanması durumunda ise mesajlaşma şansı olduğu açıklandı.

SURVİVOR’DA İLETİŞİMİ KİM KAZANDI?

Survivor’da bu akşam iletişim ödülü oyunu nefesleri kesti. Her hafta yapılan iletişim ödülü oyununda bu hafta kazanan takım Gönlüllüler oldu. Gönüllüler ekibi iletişim ödülünü kazanarak arkadaşlarıyla mesajlaşma fırsatı yakalamış oldu.

CEMAL CAN İLE DANLA BİLİC BULUŞTU!

Uzun süredir iletişim ödülünü kazanarak arkadaşı Danla Bilic ile konuşmak isteyen Cemal Can sonunda bu hayalini gerçekleştirdi. İletişim ödülünü kazanan Cemal Can, ünlü Youtuber Danla Bilic ile mesajlaşarak hasret giderdi.

Danla Bilic, duygusal anlar yaşayan yarışmacıya moral vererek destek oldu. Konuşmanın ardından Danla Bilic sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

İletişim ödülünü kazanan Cemal Can ile Danla Bilic arasında duygusal konuşma - Resim : 1

İletişim ödülünü kazanan Cemal Can ile Danla Bilic arasında duygusal konuşma - Resim : 2

Etiketler
Danla Bilic