Eren Erdem'in Ceren Özdemir çağrısına, Çukurova Belediyesi sessiz kalmadı

CHP'li Eren Erdem'in, bıçaklanarak katledilen Ceren Özdemir'in hayalinin gerçekleşmesi adına bulunduğu çağrıya ilk cevap Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin tarafından geldi.

Eren Erdem'in Ceren Özdemir çağrısına, Çukurova Belediyesi sessiz kalmadı

GERÇEK GÜNDEM - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) Üyesi Eren Erdem, Ordu'da firari Özgür Arduç tarafından bıçaklanarak öldürülen balerin Ceren Özdemir'in hayalinin gerçekleşmesi için bir çağrıda bulundu. Ceren'in adı Çukurova Bülent Ecevit parkında yer alan müzik ve sanat atölyesine verilecek.

Erdem, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ceren Özdemir'in hayali bir sahneye isminin verilmesiydi. Ailesi okuldaki öğrenciler ve arkadaşları, Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinin sahnesine adının verilmesini istiyor. Cerenin hayaline destek olalım . Tüm kamuoyunu duyarlılığa çağırıyorum..." ifadelerini kullandı.

Eren Erdem'in Ceren Özdemir çağrısına, Çukurova Belediyesi sessiz kalmadı - Resim : 1

ÇUKUROVA BELEDİYESİ ÇAĞRIYA SESSİZ KALMADI

Eren Erdem'in bu çağrısına ilk cevap Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’den geldi. Eren Erdem, yaptığı başka bir paylaşımda, Çetin'in kendisini aradığını söyleyerek, belediyenin Çukurova Bülent Ecevit parkında yer alan müzik ve sanat atölyesine Ceren Özdemir'in adının verileceğini duyurdu.

Eren Erdem şunları yazdı:

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi Ceren Özdemir’in ölümünün tüm Türkiye’yi yasa boğduğunu belirten Başkan Soner Çetin, "Az önce Adana Çukurova Belediye Başkanımız sn. @sonercetin01
aradı ve Çukurova Bülent Ecevit parkında yer alan müzik ve sanat atölyesine sevgili Ceren Özdemir’in adını vereceklerini duyurdu"

Eren Erdem'in Ceren Özdemir çağrısına, Çukurova Belediyesi sessiz kalmadı - Resim : 2

Çetin ise Twitter hesabından şunları söyledi:

Ceren seni unutmayacağız kızım. Ve asla unutturmayacağız. #CerenÖzdemir #cerenözdemiriçinadalet

Etiketler
Ağrı Çukurova Eren Erdem Soner Çetin Çukurova Belediyesi