Can Yaman'a proje şoku: Çizmeyi aştı

Açıklamalarıyla eleştiri oklarının hedefinde olan Can Yaman'ın yeni dizisinin yapımcısı Faruk Yaman, oyuncunun çizmeyi aştığını söyleyerek projenin iptal edildiğini söyledi.

Can Yaman'a proje şoku: Çizmeyi aştı

Seksist açıklamalarıyla gündeme oturan ve sert tepkilerle eleştirilen Can Yaman'ın İspanya'da bir kadın hayranına söylediği "Arka odaya geçelim kanıtlayayım" sözleri tepki çekmişti.

Yaptığı açıklamalar ve çirkin laflarıyla gündemden düşmeyen Yaman’a bir tepki de, yakında yayına başlayacak olan yeni dizisinin yapımcısı Faruk Turgut’tan geldi. 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Turgut, Yaman’ın çizmeyi aştığını söyledi.

Şubat ayında çekimlerine başlanması beklenen Can Yaman’ın dizisinin ilk etapta bazı aksaklıklar nedeniyle ertelendiğini söyleyen Turgut, oyuncunun talihsiz açıklamaları ve İspanya’daki tavrından dolayı projenin eylül ayına kadar iptal edildiğini belirtti.

Yaman’ın yaptığı çıkışlar çok tepki çekince Faruk Turgut “Can çizmeyi aştı. Yaptığı açıklamalar talihsizdi. Diziyi eylüle kadar rafa kaldırıyoruz” dedi.

Etiketler
Can Yaman