Genco Erkal'dan Can Yaman'a 'libido' tepkisi

Dizi 'oyuncusu' Can Yaman’ın oyuncuların “libidosu olanlar ve olmayanlar” diye ikiye ayırmasına tiyatromuzun usta isimlerinden Genco Erkal da sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Genco Erkal'dan Can Yaman'a 'libido' tepkisi

Dizi 'oyuncusu' Can Yaman’ın oyuncuların “libidosu olanlar ve olmayanlar” diye ikiye ayırmasına tiyatromuzun usta isimlerinden Genco Erkal da sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Erkal, “Libidosu var mı yok mu yerine beyni var mı yok mu’yu tartışsak nasıl olur?” diye yazdı.

Yaman, Hürriyet’ten Cengiz Semercioğlu’na verdiği röportajda, son dönemlerde yaptıkları işler başarılı olmayan erkek oyuncuların hepsinin ‘libidosu olmayan’ partnerlerle çalıştığı yönünde ifadeler kullandı.

Genco Erkal'dan Can Yaman'a 'libido' tepkisi - Resim : 1

Yaman, Erkenci Kuş isimli dizide birlikte rol aldıkları Demet Özdemir’le 20. bölümde sevgili olduklarını belirterek, “Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; libidosu olanlar, libidosu olmayanlar… Cast da buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı. Seyirciye ‘Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu’ diye sordurtamazsan o iş tutmaz. Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk” dedi.

"SNOB OLSAYDI UYUMLU OLAMAZDIK"

2016 yılında aynı dizide oynadığı oyuncu Selen Soyder’e de göndermede bulunan Can Yaman; “Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela ‘Hangimiz Sevmedik' dizisindeki partnerim Selen Soyder'le bu yüzdem problem yaşadım. Gel de şimdi sette bu problemlerin üzerine kamera önünde aşk çek” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

SELEN SOYDER FRANSEZ: ÇOK ŞÜKÜR!

Oyuncu Selen Soyder de eski partneri Can Yaman'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gösterdi.

Soyder, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına: “Çok şükür ki bugüne bugün libidosu düşük snop bir kadınım falan filan” notunu düştü. Ancak Soyder daha sonra bu paylaşımını kaldırdı.

Etiketler
Genco Erkal Can Yaman Tiyatro