Billur Kalkavan: Bölünerek çoğalıyoruz büyük ihtimal

Billur Kalkavan, “Dizilerde öpüşme yok, yasak. Mesela biz Türk milleti olarak hiç cinsel ilişkiye girmiyoruz. Bölünerek çoğalıyoruz büyük ihtimal." ifadeleriyle eleştirilerde bulundu.

Billur Kalkavan: Bölünerek çoğalıyoruz büyük ihtimal

Oyuncu Billur Kalkavan, bir süredir dizilerde rol almamasının sebebinin kendisine hep tek çeşit teklifler gelmesi olduğunu söyledi.

Sürekli anne rolü için teklif aldığını kaydeden Kalkavan, “Ben doktor olamaz mıyım, bir sapık olamaz mıyım” diye sordu.

Umur Birand’ın YouTube’da yayınladığı ‘Kafa Tutanlar’ programına katılan Kalkavan, dizi sektörünü eleştirerek, “Bizde hiçbir aktörü denemiyor yapımcılar. Kenan İmirzalıoğlu, haşin yakışıklı adam… Öbürü güzel bilmem ne çocuk. Yapmayın abi bunu. Oyuncu denen insanların çoğu köreliyor bu ülkede. Değişik işler gelmediği için kendimi geliştiremiyorum. Sektör kötüleşiyor, kötü paralar ödüyorlar niye kendimi sıkayım ki” dedi.

Kalkavan, eleştirilerini şöyle sürdürdü:

“Dizilerde öpüşme yok, yasak. Mesela biz Türk milleti olarak hiç cinsel ilişkiye girmiyoruz. Bölünerek çoğalıyoruz büyük ihtimal. Çünkü cinsellik konuşulmuyor ve gösterilmiyor bu ülkede.

Ama her türlü cinayet, kan, mafya ve pisliğe tamam. Amerika’da bir insan seyrettiği şeyi orada izleyip bırakıyor. Ama bizde o karakteri içine alıyor. Bence gençliğin şifreleri bozuldu.

90’larda doğan arkadaşımın ilişkilerine bakıyorum; entrika var çünkü öyle görüp öyle zannediyorlar. Bu çok fena.”