Deniz Akkaya, Ömür Gedik'e sert çıktı: Aşağılık yazısını unutmuş iseniz...

Şarkıcı ve sunucu Ömür Gedik, önceki akşam Twitter ve Instagram hesabından paylaşım yaparak 'Geceye mesajım: Seks" dedi.

Deniz Akkaya, Ömür Gedik'e sert çıktı: Aşağılık yazısını unutmuş iseniz...

Kısa sürede tepkilerin odağı olan Gedik, konu hakkında açıklama yaparak başka bir mesaj vermek istediğini, bu paylaşımı da dikkat çekmek için yaptığını söyledi. Gedik'e bir tepki de model Deniz Akkaya'dan geldi.

"KUŞ ÖTMEZ DİYORSUN"

Deniz Akkaya, geçtiğimiz aylarda gittiği alışveriş merkezinde gördüğü kadının şort boyuna tepki gösteren Gedik'e şu sözlerle sitem etti: "Bu kadıncağızın 'şort' çıkışı, 'bebek emzirme' üzerine yazılabilecek en aşağılık yazısını okumuş iseniz, şaşırmazsınız bu paylaşıma… geçmişi var abesliğin. Bir de The Game Changers izleyen her Türk erkeğinin bir anda vegan olma sevdası, bu manipülatif bilgiden sonra olması… Adama kalbin duracak desen umuru olmaz, kuş ötmez diyorsun salatalığa talim…"

Deniz Akkaya, Ömür Gedik'e sert çıktı: Aşağılık yazısını unutmuş iseniz... - Resim : 2

"CİNSEL OBJE OLDUĞU İÇİN.."

Deniz Akkaya'nın sözünü ettiği emzirme yazısında "Cinsel obje olarak görmekten bir türlü vazgeçemediğim memelerin kutsal olduğu söylenen bu görevine alışamamıştım bir türlü" diyen Gedik, birçok erkeğin de bu konuda onunla aynı fikirde olduğunu iddia etmişve sözlerine şöyle devam etmişti:

"CİNSELLİK DÜŞMANI BİR HAREKET"

"Kadınlar tabii ki çocuklarını emzirsinler ama bunu herkesin gözüne soka soka yapmasınlar. Kadınların emzirme özgürlüklerini sokak ortasında, istedikleri yerde kullanmaları bana cinsellik ve libido düşmanı bir hareket gibi geliyor. Hele hele parklarda, meydanlarda yapılan şu toplu bebek emzirme eylemleri yok mu?

"Gereksiz bir şovenizmden başka bir şey değil bence."

Etiketler
Instagram Para Twitter Deniz Akkaya