Çok Güzel Hareketler’e Gucci mankeni Armine skeçi damga vurdu!

Değişik tarzıyla geçtiğimiz günlerde fırtına estiren Gucci Mankeni Armine Harutyunyan skeçi Çok Güzel Hareketler'de Evliya tarafından canlandırıldı.

Gucci tarafından reklam yüzü için bulunan Armine Harutyunyan geçtiğimiz haftalarda biranda magazin gündemine oturdu. Tüm dünyada sıra dışı tarzı ve görüntüsüyle ilgi odağı olmayı başaran Harutyunyan, şimdi de Çok Güzel Hareketler programına konu oldu.

GUCCİ MANKENİ ÇOK GÜZEL HAREKETLER’DE EVLİYA OLDU

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan program ekran karşısındaki seyircisini adeta kahkaha tufanına sürüklüyor. Yeni bölümde ise biranda fenomenleşen Gucci Mankeni Armine Harutyunyan’nın işlenmesi seyirci tarafından alkış aldı.

Sahne ekibi tarafından profesyonel bir şekilde canlandırılan Armine Harutyunyan skeçi zaman zaman salonda yükselen kahkaha sesleri sebebiyle kesilmek zorunda dahi kaldı. Son derece keyifli dakikaların yaşandığı skeçti Mankeni canlandıran isim ise usta oyuncu Evliya oldu.

Oyun sonunda Armine Harutyunyan skeçini tekrar izlemek isteyen Çok Güzel Hareketler meraklıları internette girerek skeçi tekrar tekrar yeniden izledi.