Netflix, The End of the F***ing World ikinci sezon resmi fragmanını paylaştı

Netflix, The End of the F***ing World ikinci sezon resmi fragmanını paylaştı. Fragmanda, geçtiğimiz sezonun müziklerini hazırlayan Graham Coxon, Billy Idol’un White Wedding adlı şarkısını seslendiriyor.

Yeni sezonda kadroya Naomi Ackie dahil oluyor. Leydi Macbeth ve Star Wars: Skywalker’in Yükselişi adlı filmlerdeki rolleri ile tanınan BIFA ödüllü sanatçı, sıkıntılı bir geçmişi ve Alyssa ile gizemli bir bağlantısı olan Bonnie karakteri ile karşımıza çıkıyor. Alyssa ise, ilk sezondan kalan sorunlarıyla başa çıkmaya çalışıyor.

The End of the F***ing World’un ikinci sezonunu Charles Forsman’ın ödüllü çizgi-romanlarından ilham alarak Charlie Covell yazdı. Dizinin orjinal şarkıları yine Graham Coxon imzasını taşıyor.

Dizinin yönetmenliğini ise İngiliz yönetmenler Lucy Forbes ve Destiny Ekaragha üstleniyor.

Clerkenwell Films ve Dominic Buchanan Productions tarafından hayata geçirilen dizinin yürütücü yapımcılığında Murray Ferguson, Ed Macdonald, Andy Baker, Dominic Buchanan, Jonathan Entwistle ve Charlie Covell bulunuyor.

Yapımcı koltuğunda ise ise Jemmy Frayn yer alıyor. The End of the F***ing World, Netflix ve Channel 4’un ortak bir yapımıdır.

The End of the F***ing World, 2. sezonu ile birlikte tüm dünyada aynı anda 5 Kasım’da Netflix’te.

Etiketler
Netflix